personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

arkadaşlar ben arandım yazısında gülme işareti var vede parantez içinde küçük harflerle hal hatır yazıyo.
Bunun gerçek olduğuna inanan arkadaşlar lütfen sınav sonucu beklemesin. Zira bunu düşünen zaten sınavı veremez.

herkes görmek istediği gibi görür şu aralar temenni aranma yönünde olduğu için senin küçük harfte yazman dikkate bile alınmaması normal gördüm ve yazdım ama söylenmişti kaç kere şaka kaldıracak kimsenin durumu yok

skarsel ' Alıntı:
arkadaşlar ben arandım yazısında gülme işareti var vede parantez içinde küçük harflerle hal hatır yazıyo.
Bunun gerçek olduğuna inanan arkadaşlar lütfen sınav sonucu beklemesin. Zira bunu düşünen zaten sınavı veremez.
Sende espri yapacak hal kalmış olabilir ama bizde espri kaldıracak hal kamladı. biraz daha duyarlı olalım lütfen

arkadaşlar attığımız maillerden cevap gelen oldumu?

BARBOROS ' Alıntı:
arkadaşlar attığımız maillerden cevap gelen oldumu?
gelse ne yazarki. değerlendirmeler devam etmektedir. bu kadar. sen sayfalarca yaz gele gele 3 kelime gelsin.

eğer başvuru süresi uzamayacaksa yarın mutlaka açıklamaları lazım.

temenni ' Alıntı:
eğer başvuru süresi uzamayacaksa yarın mutlaka açıklamaları lazım.
kendi işlerine geleni uzatırlar merak etme

yarın umarım açıklanır gücüm yok
hukuk a çalışmalaya başladım neye çalışacağımı da bilmiyom ya arif kocaman (ayıp olmasın gelenekti ya) okuyom sgk bakacam ama başka ne yapacam bilmiyom 2 ders parası ödesem mi diye düşünüyom 2.hangisi olacak bilmiyom vergiyi temmuz a düşünüyom
diğerlerinden kalırsam ona 2.dersi kullancağım artık geçersem laf olsun diye vergi olur
tahminlere kaldı işimiz

tesmeri aradım,bu hafta içinde açıklanacak dediler

hala gün veremiyosunuz yani dedim,kapattım

yetti artık bu umursamazlık.....

Merhaba,

Moralinizi bozmak istemem ama (Benimki Bozuldu) İSMMMO'yu aradım, bu hafta sonuna doğru bekliyoruz dediler.
Kesinlik derecesi nedir bilemem ama İSMMMO kendini hafta sonuna doğru hazırlamış ???

kredi kartlarımı yatırmıyorum.para cebimde öyle bekliyorum.artık yeter.bu kadar madur etmeye hakları yok.

geçen şu 3 haftadan sonra niyeyse hep bu hafta da açıklanmayacak gibi geliyor bana...
başvuru süresi 3-4 gün uzatılsa, açıklanma pazartesiye kalır

çetinn ' Alıntı:
geçen şu 3 haftadan sonra niyeyse hep bu hafta da açıklanmayacak gibi geliyor bana...
başvuru süresi 3-4 gün uzatılsa, açıklanma pazartesiye kalır

Evet ya üç haftadır bu hafta kesin açıklanır diyoruz ama hala haber yok. Benim artık hiçbir şeye güvenim kalmadı.

Bu cuma son. Ötesi yok. Ararlarsa perşembe aramalar başlar. Cuma da nette görürüz...

3 hafta kadar önce herkes alaycı bir şekilde diyordu ki 16şubattan önce kesin açıklanır...
ben de şimdi naçizane düşüncemi belirtmeliyim ki: 16 şubata fazla güvenmeyin...
çünkü süre uzatmak pek zor birşey değil...