Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

BağımsızDenetçi ' Alıntı:
Arkadaşlar önceki sınavlarda , siteden önce öğrenenlerde vardı.. YApmanız gereken Online sınav başvurusuna girmek tc. kimlik ve şifrenizi girip ilk satırdaki not duruma bakın oradan daha hızlı öğrenenler olmuştu..
her türlü usulu deniyoruz.

BağımsızDenetçi ' Alıntı:
Arkadaşlar önceki sınavlarda , siteden önce öğrenenlerde vardı.. YApmanız gereken Online sınav başvurusuna girmek tc. kimlik ve şifrenizi girip ilk satırdaki not duruma bakın oradan daha hızlı öğrenenler olmuştu..

sonucform.php?turx=smm&xdonem=59

Bu adresten bile deniyorum ama daha bir sonuç yok ortalıklarda...

arkdaşlar bırakın tesmeri istanbul odasını arıyorum
şu an çalıyor ve onlarında salladıkları yok.. sağolsunlar

Amaaaaaaaan sıkıldım ben valla. Getirsin biri mangalı şöyle püfür püfür hava var zaten İstanbulda. ne uğraşacam ya bunlarla....

osmhakan ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:
Sn. hasanvolkan,

Katılıyorum size.

Siz, ben ve sayın osmhakan, şimdilik bu fikri destekleyen kişi sayısı sadece 3

Acaba başka destekleyen olacak mı? Yada başka fikri olan? Yoksa oturup sonuçsuz yakınmalara devam mı edeceğiz?

Mesela şöyle birşey de olabilir. Ankara'daki stajyer arkadaşlarla biryerde buluşup Sayın Ercan BEYAZITLI ile görüşme talep ettikten sonra, hep beraber konuşmaya gidelim. Ben Ercan hocayı da kısmen tanıyorum. Bu davranışımızı olumlu karşılayacaktır. Hatta gelebilirlerse şehir dışındaki arkadaşlarda katılabilirler.

sayın arkadaşım bende ankaradayım böyle bir ayarlama yaparsanız ben varım.

kemal sunal ın hikayesine döndü. "canım şunun şurasında cumaya ne kaldı ki" ;D

Şeytan diyor ki;

Bul burhan çaçan' ın kurşunlara gelesin şarkısını yolla sürekli maillerine :)

arkadaşlar merhaba. yaklaşık bir aydır her sabah bilgisayarı açıp acaba açıklandımı diye bakıyroum ve bu bütün gün sürüyor. bizi muhatap alan da yok. 5 kez mail attım. sürekli arayıp sordum. artık geçeceğim varda da gıcıklığına bırakacaklar ;D bu ne işkencedir anlamadım ki çin işkencesini de geçti artık. sınav başvuru tarihlerini uzatmışlar bide utanmadan. kendileri sıkışmasında. bize ne olursa olsun. oda da bizlere dair hiçbir şey yapmıyor. tek yaptıkları paraları toplamak. ders başı 65 tl bide. zaten heryerde kriz var hangi derse girecezde parasını ayarlıycaz da birde 3 haftada bu sınavlara çalışıp geçicez. bence bilinçli oynuyorlar. bilerek böyle yapıyorlar ki kimse çalışamasın ve kalsınlar. birde salonlar dolu sanarsınki meslek mensuplarımız çoğalıyor. hepdi 4. 5. kez giriyorlar sınava. bu işten iyi para kazanıyor bunlar.

ErkanE ' Alıntı:
Merhaba,

Tesmer ile görüştüm hemen yarın yada cuma açıklanır, bugün olmaz dediler. Konuyu uzatmadılar. Kesin söylediler.

Bilginize

Arkadaşlar bugün işi de yattı ....
Daha fazla strese girmeye gerek yok...
Yarın öğleden sonraya görüşmek üzere inş....

cuma orası öle de 5300 kişi kasım a girmişse vede şimdi mart başvuruları 4 gün içinde nasıl olacak sistemleri bunu kaldıracakmı artık gün boyu siteye girmek için cebelleşecekmiyiz bide banka kuyruğu neden ünv.teler gibi hesabı olanlar interaktif ten yapamıyor anlaşsınlar banka ile (nefret ediyorum kuyruk beklemekten herşeyi interaktiften halletmek varken zoruma gidiyor)

arkadaşlar , radyo programı iyi oldu gerçekten. Aslında bu olayın kamuoyu oluşturması konusunda pek umutlu değilim. 5000 stajyerden çok azının haberi olmuş ve de onunda çok azı dinleyemiştir gerçi AMMMMAA en azından şu ortaya çıktı.

TESMER yönetimi artık , bu adamlar haklarını ciddi ciddi savuyor, hatta ulusal yayın yapan radyo kuruluşları kapımızı çalıyor ve bu gün bu yarın kimbilir neler olucak diye düşünmeye başlamışlardır.

Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürler

merhabalar
denetimden nerelere çalışmak gerekir,ne sorulur sizce

Arkadaşlar Herkese Selamlar,
Konu maaşallah 200 küsür sayfa olunca :) her sayfayı okuyamadım,fakat sanırım herkesin atladığı (ya da benim gözümden de kaçmış olabilir ) bir konu var.
Bu sınav sonuçları bugün açıklandı diyelim,ve bizim 15 gün içerisinde sınav sonucuna itiraz hakkımız var.Biz bu itiraz hakkımızı ne zaman kullanacağız.Mart sınavına başvuru yaptıktan sonra mı????
Yapacağımız itirazlara ne zaman cevap verilecek?Oldu da itirazımız kabul gördü ve geçemedi olarak açıklanan bir dersten geçtik,mart sınavı için yaptığımız başvuru bedelini nasıl alacağız?
Sınav sonucu açıklandı da itiraz kusur kaldı demeyin sakın :)

not:bu kepazeliğe karşı açılacak her türlü davaya,yapılacak her türlü organizasyona ben de varım.