Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

bence bu saatten sonra sınavın hangi tarihte saat kaçta açıklanacağını bilen biri çıkmaz. çıksa da kimse inanmaz. millet cuma bekliyor ama bugün bile açıklanabilir. bunu bilemeyiz o yüzden beklemeye devam.

Bu burda bitmez;sınavlar açıklanır açıklanmaz bu seferde mart ayında neler çıkabilir,daha sonra sınav biter sınav sorularının analizi yapılır.Uzun lafın kısası biz Temmuz ayına kadar beraberiz.Bizi izlemeye devam edin ;D

İSMMMO' nun önüne masa kuralım mangal yapalım. :) Yaptığımız mangaldan onlara vermeyelim. Ağızlarının suyu aksın :)

emel4516 ' Alıntı:
ben BSMMM Odası ıle goruştum çarşamba dedıler bızde beklıyoruz akşama dogruda acıklanbılır bızım bugun ıcın umıdımız var hala cuma kalmaması gerekır dedıler bır umut yınede belkı ogleden sonra acıklanabılır ınşallahhh

her kafadan bir ses çıkıyor...

muryil ' Alıntı:
İSMMMO' nun önüne masa kuralım mangal yapalım. :) Yaptığımız mangaldan onlara vermeyelim. Ağızlarının suyu aksın :)

10 numara :) çalışanlara verelimde yönetimdekilere vermeyelim

hasanvolkan ' Alıntı:
dilay ' Alıntı:
herkese merhaba.
benim de bir fikrim var.
tirajı yüksek bi gazeteye kinayeli bi teşeekür ilanı verelim.
'' bizi mağdur ettiğiniz için teşekkür ederiz.başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.!!!!'' gibi

Çok güzel bir düşünce. Bakalım destekci bulabilecek miyiz? Ben varım.

evet arkadaşlar para toplamaya başlayalım ,hasan volkan kardeşime gönderelim bu işi o halleder kanısındayım,

muryil ' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D

yaaa ben çatlıycam otur otur. içime fenalık geldi. işim de yok. olanıda ben yapmak istemiyorum. ne olacak halimmmm >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\

osmhakan ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
dilay ' Alıntı:
herkese merhaba.
benim de bir fikrim var.
'' bizi mağdur ettiğiniz için teşekkür ederiz.başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.!!!!'' gibi

evet arkadaşlar para toplamaya başlayalım ,hasan volkan kardeşime gönderelim bu işi o halleder kanısındayım,

Bunu ciddi düşünün eğer sayımızı artırabilirsek bu eylemi rahatlıkla yapabiliriz.

Var mısınız?

ehk bir formül bulursan haber ver.yoksa kendini yalnız hissetme

hasanvolkan ' Alıntı:
osmhakan ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
dilay ' Alıntı:
herkese merhaba.
benim de bir fikrim var.

Bunu ciddi düşünün eğer sayımızı artırabilirsek bu eylemi rahatlıkla yapabiliriz.

Var mısınız?

ben varım

ÜZER ' Alıntı:
ehk bir formül bulursan haber ver.yoksa kendini yalnız hissetme
formül ne gezeeer. bu benim 5.sınavım olsaydı bi formül bu hale gelmezdim. ama 6.sınav için şimdiden bi formül düşünmeye başlamalı yoksa durum vahim.

GARİPKUL ' Alıntı:
muryil ' Alıntı:

10 numara :) çalışanlara verelimde yönetimdekilere vermeyelim

evet ya mangallı eylem yapalım bu harika ;D hem ilk olur bu tarihte. tıpkı tesmerin bize yaptığı gibi ilk defa bu kadar uzadı sınavlar rekor be 80 gün

80 + kaç olacak acaba. varmısın iddaayaa (bari biraz ticaret yapalım) ;D