bu gidişle yakında hiper aktif üyede oluruz bizmare_nostrum ' Alıntı:ulen hiç haberim yok aktif üye bile olmuşuz ;D vay be bider aransaydık hayırlısıyla.
bu gece vermezler artık yarın sabah vereceklerhoppit ' Alıntı:bu gece nete verirler mi acaba bilgisi olan var mı?
ehk ' Alıntı:bu gidişle yakında hiper aktif üyede oluruz bizmare_nostrum ' Alıntı:ulen hiç haberim yok aktif üye bile olmuşuz ;D vay be bider aransaydık hayırlısıyla.
benim daha çok çalışmam lazım galiba ;Dkarakule1702 ' Alıntı:ehk ' Alıntı:bu gidişle yakında hiper aktif üyede oluruz bizmare_nostrum ' Alıntı:ulen hiç haberim yok aktif üye bile olmuşuz ;D vay be bider aransaydık hayırlısıyla.
BENDE YAKINDA KIDEMLİ ÜYE OLACAM GALİBA... ;D
ehk ' Alıntı:bu gidişle yakında hiper aktif üyede oluruz bizmare_nostrum ' Alıntı:ulen hiç haberim yok aktif üye bile olmuşuz ;D vay be bider aransaydık hayırlısıyla.
ahhh ahhh zamanında biri uyarsaydı hiç girmezdim zaten ama. kısmet böyleymiş napalım.star ' Alıntı:ehk ' Alıntı:bu gidişle yakında hiper aktif üyede oluruz bizmare_nostrum ' Alıntı:ulen hiç haberim yok aktif üye bile olmuşuz ;D vay be bider aransaydık hayırlısıyla.
kardeş sen bırak smmm olmayı falanda stand-up çı ol.hem stres yok arandım aranmadım derdi yok.hem eğlenirsin hem eğlendirirsin![]()
evet arkadaslar notları nasıl buldunuzmsa38 ' Alıntı:Kazanan arkadaşlardan ricam sizce notlar nasıldı kıt mı? yoksa bol mu?
Kazanan arkadaşlar kutlamaya gitti kardeş burada kalanlar amele takımımsa38 ' Alıntı:Kazanan arkadaşlardan ricam sizce notlar nasıldı kıt mı? yoksa bol mu?
çok teşekkür ediyorum arkadaşım.inşallah,emek veren herkes geçmiştir.ÜZER ' Alıntı:şeylan bende seni merek ediyordum.işallah geçermişsindir.çok dua ediyorum.
msa38 ' Alıntı:Kazanan arkadaşlardan ricam sizce notlar nasıldı kıt mı? yoksa bol mu?