Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

arkadaşlar ben denetimden sonra her zaman nasıl hissetdiysem aynıydı.yani iyimserdim fakat her sınavda 40 la kalınca kormuştum bu seferde yine aynı olacak dye.önceden de dediğim gibi her soruyu siz nasıl cevapladıysanız aynı cevapladım.en çok güvendiğim 3.soruydu yani kanıtların güvenilirlkiği vs. sorusu.
diğer sorulara da cevap verdim fakat dehanın yayınladığı cevaplarla hiçbir alakası yoktu.
ben 50 alırsam süper diyordum ancak kaç aldığımı bilmiyorum

ehk ' Alıntı:
star ' Alıntı:
ehk ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
ulen hiç haberim yok aktif üye bile olmuşuz ;D vay be bider aransaydık hayırlısıyla.
bu gidişle yakında hiper aktif üyede oluruz biz

kardeş sen bırak smmm olmayı falanda stand-up çı ol.hem stres yok arandım aranmadım derdi yok.hem eğlenirsin hem eğlendirirsin:)
ahhh ahhh zamanında biri uyarsaydı hiç girmezdim zaten ama. kısmet böyleymiş napalım.

burdaki yazışmaları okudularsa odadakiler birazdan arayıp seni uyaracaklar belkide.belgeyi almaya hak kazandınız ama bu süreçte biz sizde başka bir yetenek daha keşfettik diye:)

yarın görüşmek üzere.işallah herkes kendini mutlu edecek sonucu alır.bende dahil

karakule1702 ' Alıntı:
NOT SÖYLEMİYORLAR Kİ.... ;)

evren81 ' Alıntı:
arkadaşlar ben denetimden sonra her zaman nasıl hissetdiysem aynıydı.yani iyimserdim fakat her sınavda 40 la kalınca kormuştum bu seferde yine aynı olacak dye.önceden de dediğim gibi her soruyu siz nasıl cevapladıysanız aynı cevapladım.en çok güvendiğim 3.soruydu yani kanıtların güvenilirlkiği vs. sorusu.
diğer sorulara da cevap verdim fakat dehanın yayınladığı cevaplarla hiçbir alakası yoktu.
ben 50 alırsam süper diyordum ancak kaç aldığımı bilmiyorum

sağol kardeş bilgin için. tekrar hayırlı olsun.

tim kazanan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza :)

mare_nostrum ' Alıntı:
msa38 ' Alıntı:
Kazanan arkadaşlardan ricam sizce notlar nasıldı kıt mı? yoksa bol mu?

kazananların artık bizleri göreceği yok bence. en azından kaç dersten ve hangi derslerden girdiklerini yazsalar kafi.
kazananlar nasıl büro açılır forumuna gittiler. ;D

tek maliyet kalmıştı. oda başkanı aradı. ankara teşekkür ettim. kötü günler geçiriyodum hırsız girmişti 2 gün önce- evime vs. şimdide şehir dışındaydım teşekkür ettim çok güzel haber verdiniz dedim. darısı sizlerin başına. ankara smmm h. emre ayhan

arkadaşlar az önce istanbul odasını aradım başka odaların aramaya başladığını ancak ismmmo'nun yarın sabah aramaya başladığını söyledi.
birkaç kişide istanbulda da aramalar başladı diyor hangisi doğru?
oda bizi mi kandırıyor ben anlamadım umarım bu sefer odanın dediği doğrudur çünkü soyadım a ile başlıyor aramalar başladıysa kazanamadım anlamına geliyor bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çünkü son hakkıma giricem ve geçeceğimi düşünüyordum.

kazananları tekrar tebrik ederim. bana müsade size iyi akşamlar

gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)

ben aradım bizim odayı..
telefonu acan olmadı ;D

brn34 ' Alıntı:
arkadaşlar az önce istanbul odasını aradım başka odaların aramaya başladığını ancak ismmmo'nun yarın sabah aramaya başladığını söyledi.
birkaç kişide istanbulda da aramalar başladı diyor hangisi doğru?
oda bizi mi kandırıyor ben anlamadım umarım bu sefer odanın dediği doğrudur çünkü soyadım a ile başlıyor aramalar başladıysa kazanamadım anlamına geliyor bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çünkü son hakkıma giricem ve geçeceğimi düşünüyordum.

ist oda karışık arıyor arkadaşım.sıraya göre değil rahat ol

temenni ' Alıntı:
gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Onlar artık Smmm
bundan sonra meslektaş sayılarını düşürmek için örgütlenecekler :)