Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule1702 ' Alıntı:
hoppit ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ... ;)
tesekkürler arkadasım...
arsızlık yapayım diğer derslerdende var mı ;D
belki lazım olur :D

Var hocam olmaz mı? Yalnız bugün göndermesem. Ziplemesi göndermesi biraz biraz zor oluyo. Mail adresimi kaydedin. MAil ya da msn kanalıyla bir kaç gün içinde hatırlatın hepsini göndereyim... ;)
çok teşekkürler kardeşim uygun bi zamanda gönderirsin

hoppit ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
hoppit ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ... ;)
tesekkürler arkadasım...
arsızlık yapayım diğer derslerdende var mı ;D
belki lazım olur :D

Var hocam olmaz mı? Yalnız bugün göndermesem. Ziplemesi göndermesi biraz biraz zor oluyo. Mail adresimi kaydedin. MAil ya da msn kanalıyla bir kaç gün içinde hatırlatın hepsini göndereyim... ;)
çok teşekkürler kardeşim uygun bi zamanda gönderirsin

ok.dir... ;)

yok burdayım geldim komutanım ;D duydum ki notlar dağıtıyormuşsun. denetimden var mı kalırsam eğer lazım olabilir :'(

umarım gerek kalmaz hiç birimiz için. millet başka yerlerde caka satıyor. bana ne ya bende smmm olmak istiyorum.

Benim bu sınavda smmm olmam çok zor ihtimal gibi görünse de olsam bile ruhsatlı bir işsiz olarak anılacağımdan milleti de pisikoza sokmak istemiyorum açıkçası.

aaaaaaaaaa koskoca mali müşavir işsiiiiiiiiiiiiiiiiz :)

adamın gözüne gözüne sokarlar valla :=)

mare_nostrum ' Alıntı:
yok burdayım geldim komutanım ;D duydum ki notlar dağıtıyormuşsun. denetimden var mı kalırsam eğer lazım olabilir :'(

baba yaz. ................@hotmail ahanda bu benim mail adresim. ekle sonuçlardan sonra görüşelim atayım. ayrıca Hasan Volkan da bir iki sayfa öncesine bir link attı orada da güzel notlar var bence onları şimdiden at makinaya ilerde link bozulur filan.. Ne kadar çok not o kadar alternatif bilgi demek..

Arkadaşlar sizlere iyi geceler. Kendinize iyi bakın.

[email protected] bu da benim mail adresim. Sizlerle görüşmekten büyük mutluluk duyarım. Tekrar iyi geceler.

Haydi arkadaşlar banada müsade. Yavaş yavaş kıvrılayım bir köşeye artık. Sağlıcakla kalın. Her ne sürç-i lisan ettiysem affola...

hasanvolkan ' Alıntı:
Arkadaşlar sizlere iyi geceler. Kendinize iyi bakın.

[email protected] bu da benim mail adresim. Sizlerle görüşmekten büyük mutluluk duyarım. Tekrar iyi geceler.

Eyvallah üstad. MAili eklicem görüşürüz inşallah.... :)

İyi geceler

karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:

baba yaz. y_guven1702@hotmail ahanda bu benim mail adresim. ekle sonuçlardan sonra görüşelim atayım. ayrıca Hasan Volkan da bir iki sayfa öncesine bir link attı orada da güzel notlar var bence onları şimdiden at makinaya ilerde link bozulur filan.. Ne kadar çok not o kadar alternatif bilgi demek..

eyvalah kardeş eklerim tamam görüşürüz tabi. umarım gerek kalmaz.

karakule1702 ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:

baba yaz. y_guven1702@hotmail ahanda bu benim mail adresim. ekle sonuçlardan sonra görüşelim atayım. ayrıca Hasan Volkan da bir iki sayfa öncesine bir link attı orada da güzel notlar var bence onları şimdiden at makinaya ilerde link bozulur filan.. Ne kadar çok not o kadar alternatif bilgi demek..

ekledim kardeş malidanisman adresli haberin olsun.

muryil ' Alıntı:
Haydi arkadaşlar banada müsade. Yavaş yavaş kıvrılayım bir köşeye artık. Sağlıcakla kalın. Her ne sürç-i lisan ettiysem affola...

Est.hoş sohbetinden başka bir olayın yok...

İyi geceler

Kimse kalmadığına göre kepenkleri indirip tükkanı kapatalım...:)

Bugünün herke hayırlara vesile olmasını diliyorum... ;)

Sabah ola hayrolaaaa.....

Günaydın.

Aranmayı beklenenlerin aranması dileğiyle.