karakule1702 ' Alıntı:GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ...![]()
ErkanE ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ...![]()
Merhaba,
Öncelikle aranan arkadaşları tebrik ederim. Aranmayanların not telaşı başladı, Notları gönderdim demişsiniz ama ben göremiyroum. Tekrar gönderebilirmisiniz.
Tşk
demekki geçtiniz o derslerden, boşuna bakmayındenizyılmaz ' Alıntı:ErkanE ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ...![]()
Merhaba,
Öncelikle aranan arkadaşları tebrik ederim. Aranmayanların not telaşı başladı, Notları gönderdim demişsiniz ama ben göremiyroum. Tekrar gönderebilirmisiniz.
Tşk
evet bende göremiyorum
denizyılmaz ' Alıntı:ErkanE ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ...![]()
Merhaba,
Tşk
evet bende göremiyorum
karakule1702 ' Alıntı:Herkese günaydın......
İnşallah bugün hayırlı haberler almak dileğiyle....
karakule1702 ' Alıntı:denizyılmaz ' Alıntı:ErkanE ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ...![]()
Merhaba,
Tşk
evet bende göremiyorum
özel mesajdan mailini teyid eder misin arkadaşım. çünkü diğer gönderdiklerime gitti. Ayrıca tekrar hatırlatayım. Dün akşam Hasan Volkan da bir link koymuştu bence o notlara da bir bakın derim.
hayırlı olsunstajyer32 ' Alıntı:aksam 21:00 de aradılar iyi oldu kurtulduk bu dertten.
denizyılmaz ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Herkese günaydın......
İnşallah bugün hayırlı haberler almak dileğiyle....
karakule özel mesaj gönderdim
teşekkürler