Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

cuneytglp75 ' Alıntı:
Arkadaşlar Günaydın,

Beni de dün akşam 20:47'de aradılar. İstanbul Tek dersim vardı denetim geçmişim arkadaşlar....

tebrikler darısı başıma.bizi küçük şehirlerde arayan soran yok.neti bekliyoruz.denetim benimde ..

karakule1702 ' Alıntı:
ehk ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
ARKADAŞLAR RAPİD DEN ANLAYAN BİRİ VAR MI DERS NOTLARINI TOPLAYIP RAPID LEYEBILECEK..

Bir gönüllü bulamadık...:)

Neyse beceremiyorum ama artık birilerinden yardım alıp ben yapayım.

ELİNDE DERS NOTLARI OLANLAR [email protected] adresine mail atabilirlerse, gelenlerin gepsini birleştirip buraya linklerini ekleyeceğim. Bende kendi notlarım vardı. Dün akşam Hasan Volkanın notlarını da indirmiştim.(Şimdi link çalışmıyormuş) Onu da ekleyeceğim. Sizlerin elinde de farklı tür ve kaynakta notlar varsa onları da ekleyip bir kütüphane oluşturalım.... :)
yaaa benim içimden şimdi hiç bişey yapmak gelmiyo. sonuçlar açıklandıktan sonra yollasam notları olurmu arkadaşım

Ama kulak arkası yapmak yok... ;D Hele bi de bitirmişsen bana ben bitirdim havasına girersen olmasss... ;D

Söz ise tamam bekleriz.... ::)
tamam söz arkadaşım . bitmediği kesin ama bitirsem bile ne var ne yok yollayacam hepsini :D

sukriye ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ederim :D birşey sorucam kazanan arkadaşlara online işlemlerde sınav başvuru formunu tıkladığınızda ne yazıyo

bana cvp verebilecek kimse yok mu

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

karakule1702 ' Alıntı:
denizyılmaz ' Alıntı:
ErkanE ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ... ;)

Merhaba,

Öncelikle aranan arkadaşları tebrik ederim. Aranmayanların not telaşı başladı :), Notları gönderdim demişsiniz ama ben göremiyroum. Tekrar gönderebilirmisiniz.

Tşk

evet bende göremiyorum

özel mesajdan mailini teyid eder misin arkadaşım. çünkü diğer gönderdiklerime gitti. Ayrıca tekrar hatırlatayım. Dün akşam Hasan Volkan da bir link koymuştu bence o notlara da bir bakın derim.

hasan volkan ın linki error veriyor

arkadaşım yeni smmm ler forum açmış bence onlara sorun :)

artık tesmerin sitesi iyice yavaşladı bende.

Bugun aranan kimse yok sanırım
Kayseri odasına kargo yok daha kayseri olarak kimse birşey ögrenemedi
İst ankara dışından ögreneler varmı sonucunu ?

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Bende açılmıyor arkadaşlar,

osmhakan ' Alıntı:
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
bendede öyle diyo yaaa. stres bastı iyice

biraz deneyince açtı değişiklik yok sonra yine aynı hata herhalde yüklüyorlar cefakar tesmer çalışanları..

arkadaşlar, sanırım sistem yoğunluktan hata veriyor.
ben açabildim henüz yüklenmemiş.

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL ::)

kazanan arkadaların hepsini canı gönülden kutlarım.Allah yollarını açık etsin.biz geride kalanlarada sabır versin.

tesmerle konustum sımdı.yukluyorlarmıs.aksam alırsınız sonuclarınızı dedıler

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

aslıkoç ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
denizyılmaz ' Alıntı:
ErkanE ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
GALİBA NOTLAR TAM GİTTİ. ŞİMDİ Bİ BAKTIM . YALNIZ KLASÖRÜN İÇİNDE Bİ BEN YOKUM. BAKARSINIZ İŞİNİZE YARAMAYAN BİŞİLER YOKSA SİLERSİNİZ... ;)

Merhaba,

Öncelikle aranan arkadaşları tebrik ederim. Aranmayanların not telaşı başladı :), Notları gönderdim demişsiniz ama ben göremiyroum. Tekrar gönderebilirmisiniz.

Tşk

evet bende göremiyorum

özel mesajdan mailini teyid eder misin arkadaşım. çünkü diğer gönderdiklerime gitti. Ayrıca tekrar hatırlatayım. Dün akşam Hasan Volkan da bir link koymuştu bence o notlara da bir bakın derim.

hasan volkan ın linki error veriyor

Hasan Volkan'ın nesi error vermiyo ki.... ;D

Bi atımlık barutmuş link. Dün akşam bi tek ben indirdim. Sonra link çöktü... ;D

Bende var bendekileri rapid e ekleyip buraya link olarak koyacağım. Özelden e-mailini bırakırsan linki mail oalrak da gönderebilirim... ;)

recepkezik ' Alıntı:
Bugun aranan kimse yok sanırım
Kayseri odasına kargo yok daha kayseri olarak kimse birşey ögrenemedi
İst ankara dışından ögreneler varmı sonucunu ?

Recep Bey odayla görüştünüzmü yokmu bir gelişme ne zaman nasıl öğreneceğiz sonuçları ya...