Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

karakule1702 ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
arkadaşlar mersin odasına bağlıyım.telefonda sordum.dayanamadım.4 ders temizlemişim.ilk giriş için iyi değil mi.

Gayet iyi... ;)

Bence de gayet iyi. Ben de ilk hakkımda dört dersi vermiştim.

İnşallah bu stres sizin kalan zamanda çalışmanıza engel olmaz ve biran önce motive olabilirsiniz.

light38 ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
arkadaşlar mersin odasına bağlıyım.telefonda sordum.dayanamadım.4 ders temizlemişim.ilk giriş için iyi değil mi.

Mersin odadan mı öğrendiniz tesmer denmi arkadaşım?

peki hangi derslerden geçmişsin arkadaşım onu da söylediler mi eğer söyledilerse beklediğin gibi mi yani şunun için soruyorum puanlama sistemleri nasıl olmuş acaba yüksek mi kıt mı ?

antalya odası maliyet muhasbesi temel hukuk geçmişim aldık belgeyi ;D

hoppit mali analiz ve vergiyi ben direk bırakmıştım.en çok denetime çalışmıştım. ve 2 sayfa vermiştim.ondan 33 ile kalmışım.vergiye hiç çalışmamıştım.uygulama sorusunu yapmıştım.ondan 36 ile kalmışım.vergiye biraz bakabilseymişim uygulama ile sanırım geçebilirmişim ama hayırlısı olsun sonuçta bu bir sınav.denetim çok çok çok nankör allah yardım etsin bize

hasanvolkan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:

Gayet iyi... ;)

İnşallah bu stres sizin kalan zamanda çalışmanıza engel olmaz ve biran önce motive olabilirsiniz.

Ark.lar (sonuç alıp bazı derslerden kalanlar. Sonuç bekleyenler şimdilik muaf.. ;D ) marta girecek olanlar kesinlikle çıkmış soruları sular seller gibi yutun.... Soruları büyük ihtimalle oralardan gelecek... ;)

bu denetim dersine iyi bir kaynak öneren varı arkadaşlar hepsi tamam denetimden çöktük.

karakule1702 ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:

Gayet iyi... ;)

Ark.lar (sonuç alıp bazı derslerden kalanlar. Sonuç bekleyenler şimdilik muaf.. ;D ) marta girecek olanlar kesinlikle çıkmış soruları sular seller gibi yutun.... Soruları büyük ihtimalle oralardan gelecek... ;)
hangi dersten bahsediyoruz

Bu tesmer sonuçları ellemi giriyor sisteme anlamadım gitti ::) 5300 kağıt

bu arada finansal muhasebe 75 maliiyet 60 hukuk 50 meslek hukuku 50

sn üzer sonuçlara nerden baktınız sayfa açılmıyor

ÜZER ' Alıntı:
hoppit mali analiz ve vergiyi ben direk bırakmıştım.en çok denetime çalışmıştım. ve 2 sayfa vermiştim.ondan 33 ile kalmışım.vergiye hiç çalışmamıştım.uygulama sorusunu yapmıştım.ondan 36 ile kalmışım.vergiye biraz bakabilseymişim uygulama ile sanırım geçebilirmişim ama hayırlısı olsun sonuçta bu bir sınav.denetim çok çok çok nankör allah yardım etsin bize
hayırlısı olsun arkadasım umarım mart ayındaki sınavda temizleriz...

Bende ilk girişimde 4 ders vermiştim.
2.sınavda 3 derstende kaldım.
3.sınavda 1 ders verdim.2 tane kaldı
-bir hakkımda sınava girmedim.
4.girişimde 1 ders verdim. sadece meslek kaldı.

ve kasım 2008 sınavında son hakkımda Meslek Hukukundan geçmişimdir heralde. ilk girişte 4 ders verdim diye fazla sevinme konsantrasyonunu kaybetmezsen ikincisinde 3 ünüde verirsin ama biraz rahat olursan işler zorlaşabilir.

ben bağlı olduğum odayı aradım.ordan öğrendim

Kayseri odayı aradım öğrendim notlarımı arkadaşlar. İlk girişimdi 7/3 yapmışım fazla çalışmamıştım Finansal Muhasebe = 86 - denetim= 65 - hukuk=60 dan geçmişim. 4 ders marta kaldı bakalım hayırlısı belgesini alanları tebrik ediyorum.

mustafaogutlu ' Alıntı:
bu denetim dersine iyi bir kaynak öneren varı arkadaşlar hepsi tamam denetimden çöktük.

kardeş bir kaç gün içinde burada tüm ders notlarının linklerini koyacağız.. Orada bir sürü alternatif kaynak olacak... ;)

ÜZER ' Alıntı:
bu arada finansal muhasebe 75 maliiyet 60 hukuk 50 meslek hukuku 50
arkadaısım hukuk ve meslekten kagıtın durumu nasıldı benim o dersler arada da acaba puanlamada cömert davranmışlar mı onu merak ediyorum

atabarı ben sınavdan 1 hafta önde ankaraya gitmiştim.eve kapandım.ve bu sonuç onun karşılığı.daha öncede söylemiştim.insanın son zaman kafası iyi çalışıyor.ben kötü bir zamanımda sınava girdim.fakat ankaraya erken gitmekle akılılık ettim.işallah en kısa zamanda kurtuluruz sınavlardan