Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hukuktan son soru dağılımı 40-30-30 du. 40 puanlık soruyu yapamadıysan zaten kağıdın 60 puan üzerinden değerlendiriliyor. onlarıda tam yada tama yakın yapman lazım ki geçesin. şayet cömert davrandılarda ( geç açıklamanın lehimize bir durumu sözkonusuysa ) geçmek için biraz daha yüksek notlar üzerinden değerlendilirmeli diye düşünüyorum...

ben de 7 de 4 vermişim.
vergi,denetim ve meslek hukukundan kalmışım.
vergi için hangi kaynaktan çalışmak gerekir.
yardımcı olun arkadaşlar lütfeeenn

arkadaşlar ben denetime 27 sayfalık bir notla çalıştım.ve 4.girişimde kazandım yani şimdiki sınavda.sonuçla açıklandıktan sonra bir arkadaşımdan aldığım bu notları sizlerle paylaşabilirim.İnanın yoksa ömer duman mış islam çankaya'ymış bu kitaplarla cebelleşirseniz bildiğiniz şeyleri de karıştırırsınız

of yaa hep kazanan arkadaşlar burada.
benim burada ne işim var ki?

ismmmo akşam demişti diymi? akşam görüşürüz.

gönlünüzdeki sonuçları almanız dileği ile...

dilay ' Alıntı:
ben de 7 de 4 vermişim.
vergi,denetim ve meslek hukukundan kalmışım.
vergi için hangi kaynaktan çalışmak gerekir.
yardımcı olun arkadaşlar lütfeeenn

evren81 ' Alıntı:
arkadaşlar ben denetime 27 sayfalık bir notla çalıştım.ve 4.girişimde kazandım yani şimdiki sınavda.sonuçla açıklandıktan sonra bir arkadaşımdan aldığım bu notları sizlerle paylaşabilirim.İnanın yoksa ömer duman mış islam çankaya'ymış bu kitaplarla cebelleşirseniz bildiğiniz şeyleri de karıştırırsınız

Hocam hemen alalım. [email protected] göndrirsen ortak linkte onu da yayınlayalım... ;)

notları öğrenen arkadaşlar nerden öğrendiniz lütfen bilgi verin açıklanmış görünmüyor.

istanbul oda bugün kimseyi aradımı

dün akşaüstü aradaılar beni
bende 20 gündür aramanızı bekliyorumdum dedim...
sonuçlar bize yeni geldi dediler...

heskese hayırlı olsun

sonuclar bugün sisteme yüklenecekmiş
akşamüstü notları görürüz...

6/7 arkadaşlar temel hukuktan 35 alarak kalmışım.40 puanlık sgk yoktu diğer soruların yanıtlarına güveniyordum. maliyetten sınavım çok çok iyi geçmişti 100 beklerken 80 almışım.yanlış anlaşılmasın maliyeti dert etmiyorum ama bol keseden not vermeleri diye birşey söz konusu değil.tek ders temel hukuk afra tafra offf pofff...

İstanbul odayı arayıpta not öğrenebilir miyiz. Öğrenen bilen arkadaş varmı. 7/7 yapamadım biliyorumda kaç ders olduğunu telden sölerler mi?
Teşekkürler

Tesmerin sayfası bazen açılıyor ama notlar yok ???

herkese merhaba. sonucumu öğrenmek istiyorum ankara odasındanım. öğrenebileceğim bir tel no bilen varsa lütfen.