umutyaylagul
Katkı Sunan Üye
Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
alla alla bende mi kayseri odasını aradam napsam acaba
;D
alla alla bende mi kayseri odasını aradam napsam acaba

kater ' Alıntı:umutyaylagul ' Alıntı:arkadaşlar ankara odasında bi arkadaşımdan aldığım bilgiye göre arananlar sadece başkana giden özel listedekiler. yani odalarla ilgili bir durum değilmiş bu.ve odalara henüz sonuç ulaşmamış. ankara odasına gelmemiş diğer arkadaşlar nasıl öğrenmiş anlamadım. kargo halinde gelip liste olarak asıyorlarmış. aynı zmaanda da nete veriliyormuş. yani tesmerin sayfasından da öğleden sonrayı bulacak.
bilginize...
Abi sende buna inandın mı? ;D
msa38 ' Alıntı:kayseriden önceden 2 ders vermiştim şimdide 3 ders vermişim geriye 2 kaldı darısıda onların başına
istanbul çok zor.GARİPKUL ' Alıntı:ehk ' Alıntı:oradaki sınava giren sayısı istanbul kadar çok değildir. ben ist. odanın bilgi vereceğini sanmıyorum
istanbul vermedi notları
sağlam bi tanıdık varsa verebilirler
umutyaylagul ' Alıntı:alla alla bende mi kayseri odasını aradam napsam acaba;D
İstemesini de bilmek lazımtemenni ' Alıntı:istanbul çok zor.GARİPKUL ' Alıntı:ehk ' Alıntı:oradaki sınava giren sayısı istanbul kadar çok değildir. ben ist. odanın bilgi vereceğini sanmıyorum
istanbul vermedi notları
sağlam bi tanıdık varsa verebilirler
özel bi tarzımı var ???sonkale ' Alıntı:İstemesini de bilmek lazımtemenni ' Alıntı:istanbul çok zor.GARİPKUL ' Alıntı:ehk ' Alıntı:oradaki sınava giren sayısı istanbul kadar çok değildir. ben ist. odanın bilgi vereceğini sanmıyorum
istanbul vermedi notları
sağlam bi tanıdık varsa verebilirler![]()
yorum yok sorun çok ooooo ooooo :muryil ' Alıntı:C grubu itiraz sonuçlarını yüklediler sisteme. Sıra bizde mi sizce :=)
vozger ' Alıntı:lemsan ne yaptı acaba arandımı?