Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
gardaş
recep tek ders hukukmsa38 ' Alıntı:sağolasın hemşerim. recep ne yapmış vermişmi?
gardaş
recep tek ders hukukmsa38 ' Alıntı:sağolasın hemşerim. recep ne yapmış vermişmi?
bu f5 tuşu süper oldu bende her seferinde yenile deyip tekrar sayfa sonuna geliyodummuryil ' Alıntı:F5 tuşu ile aramda seviyeli bir ilişki başladı![]()
muryil ' Alıntı:C grubu itiraz sonuçlarını yüklediler sisteme. Sıra bizde mi sizce :=)
atitr1 ' Alıntı:konya ... arandım sonunda Allaha şükür hallettik ama yinede sonuçu görmem lazım. tek maliyetti. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin .
Her 5 saniyede dokunduğun bir şeyle arandaki ilişkiyi seviyeli diye tanımlayamazsınmuryil ' Alıntı:F5 tuşu ile aramda seviyeli bir ilişki başladı![]()
bende tebrik ederim geç olmuş ama temiz olmuş ;Datitr1 ' Alıntı:konya ... arandım sonunda Allaha şükür hallettik ama yinede sonuçu görmem lazım. tek maliyetti. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin .
urfaya haftaya gelir ;D@rk ' Alıntı:arkadaşlar bende yeni urfa odasını aradım daha sonuçlar gelmemiş ................
sonkale ' Alıntı:Her 5 saniyede dokunduğun bir şeyle arandaki ilişkiyi seviyeli diye tanımlayamazsınmuryil ' Alıntı:F5 tuşu ile aramda seviyeli bir ilişki başladı![]()
vozger ' Alıntı:lemsan ne yaptı acaba arandımı?
muryil ' Alıntı:F5 tuşu ile aramda seviyeli bir ilişki başladı![]()
star ' Alıntı:ismmodan kaç kişi arandı yaa.çok az gibi geldi bana
karakule1702 ' Alıntı:muryil ' Alıntı:F5 tuşu ile aramda seviyeli bir ilişki başladı![]()
Siz seviyeyi hala koruyomusunuz biz çiftleştik bile... ;D