Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
ara odanı sor
çetinn ' Alıntı:numarayı silmiştim aksilik
ara odanı sor
çetinn ' Alıntı:numarayı silmiştim aksilik
**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
İbrahim kura çektik sen en son bakacaksın canım kardeşim... ;D ;D ;D
fikir benden cıktı ;D ;D ;Dben ilk sıradayım.karakule senle ızcanı sona alıyorum ayrıca ;D ;D ;Dsızleri urfaya yollıcam ;D ;D1 hafta sonra bakarsınız artık ;D ;D
Harbiden ya.. sen bize gıcık oluyodun di mi.... ;D
Dur odaya sölim de senin sonucu 18 şubatta açıklasınlar.... ;D ;D ;D
sevmıyorum ben sızı ;D ;D ;Dmuhattap olmayın benle ;D ;D ;D
star ' Alıntı:çetinn ' Alıntı:izmirciler saat kaçta aranmış
arasana numarayı arkadaşım.ne yoruyorsun kendini
GARİPKUL ' Alıntı:bizim arkadaşıda aramışlar
diyoki müsait değildim açmadım
ne manyaklar varya
nerde deli nerde manyak hepsi etrafımda
karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
fikir benden cıktı ;D ;D ;Dben ilk sıradayım.karakule senle ızcanı sona alıyorum ayrıca ;D ;D ;Dsızleri urfaya yollıcam ;D ;D1 hafta sonra bakarsınız artık ;D ;D
Sen bittin. Aradım başkanı dedim ki başkan bu ibo varya kıllık yapıyo forumda...
Napalım dedim, sen merak etme onunkini 18 inde açıklarız dedi... Onu dedi kedi yavrusu gibi odanın önünde bekletcem dedi.... ;D ;D ;D
çetinn ' Alıntı:dediler yemekteyiz.... nasıl beklicem şimdi
sallıyodur o arkadaş. mümkünü varmı öyle bişeyinkarakule1702 ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:bizim arkadaşıda aramışlar
diyoki müsait değildim açmadım
ne manyaklar varya
nerde deli nerde manyak hepsi etrafımda
Harbiden ya.. Yanımda reisi cumhur olsa tınlamam açarım öyle bi günde....![]()
çetinn ' Alıntı:dediler yemekteyiz.... nasıl beklicem şimdi
**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
Sen bittin. Aradım başkanı dedim ki başkan bu ibo varya kıllık yapıyo forumda...
Napalım dedim, sen merak etme onunkini 18 inde açıklarız dedi... Onu dedi kedi yavrusu gibi odanın önünde bekletcem dedi.... ;D ;D ;D
oda baskanı babam ;D ;D ;Dben hepınızden once ogrendım ;D ;Dsızın can cekıslerınızı ızlemek ıcın burdayım ;D ;D ;Dkedı yavruları ;D ;D ;D
muryil ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D
oda baskanı babam ;D ;D ;Dben hepınızden once ogrendım ;D ;Dsızın can cekıslerınızı ızlemek ıcın burdayım ;D ;D ;Dkedı yavruları ;D ;D ;D
Casuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus. Yazdıklarınızı silin hemen. Arşiv yapmaya gelmiş...
çetinn ' Alıntı:beni arayan oda değildir... hiç beklemiyordum... vergide 4ün 1 ini yaptım sadece... ama dün 17:30 da da kim aradı diye merek ediyor insan... sanırsam 536lı bi numaraydı...