Kasım Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Sürpriz yapıp erken:alkış: açıklarlar mı acaba sınavı ?
Mesela 26 aralık.!

SMMM, YMM, Özel SMMM Sınavı, ABC Grubu Staj Değerlendirmleri ve Staja Giriş Sınavları Açıklanma Tarihleri

1-2 Kasım 2014 tarihinde yapılan SMMM Sınavı sonuçları 5 Ocak 2015 tarihinde TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır.

18-27 Ekim 2014 tarihinde yapılan YMM Sınavı sonuçları 29 Aralık 2014 tarihinde TESMER Temel Eğitim ve Staj Merkezi adresinde açıklanacaktır.

2 Kasım 2014 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmelerinin sonuçları 5 Ocak 2015 tarihinde TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır.

2 Kasım 2014 tarihinde yapılan Özel SMMM Sınavı sonuçları 5 Ocak 2015 tarihinde MUE Özel SMMM Sınavı adresinde açıklanacaktır.

1 Kasım 2014 tarihinde yapılan Staja Giriş Sınavı sonuçları 1 Aralık 2014 tarihinde TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır.

DOLAYISIYLA
05.01.2015 i bekleyelim arkadaşlar. Dert sıkıntı yapmayın. Herşey olacağına varıyor. Bende tek dersten bekliyorum.
Herkes az çok ne yaptığını biliyor sınavda. Aklınıza sınav açıklanma tarihi geldiğinde başka şeyler düşünmeye çalışın ben öyle yapıyorum. Ne dert kalıyor ne tasa :)

SMMM, YMM, Özel SMMM Sınavı, ABC Grubu Staj Değerlendirmleri ve Staja Giriş Sınavları Açıklanma Tarihleri

1-2 Kasım 2014 tarihinde yapılan SMMM Sınavı sonuçları 5 Ocak 2015 tarihinde TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır.

18-27 Ekim 2014 tarihinde yapılan YMM Sınavı sonuçları 29 Aralık 2014 tarihinde TESMER Temel Eğitim ve Staj Merkezi adresinde açıklanacaktır.

2 Kasım 2014 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmelerinin sonuçları 5 Ocak 2015 tarihinde TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır.

2 Kasım 2014 tarihinde yapılan Özel SMMM Sınavı sonuçları 5 Ocak 2015 tarihinde MUE Özel SMMM Sınavı adresinde açıklanacaktır.

1 Kasım 2014 tarihinde yapılan Staja Giriş Sınavı sonuçları 1 Aralık 2014 tarihinde TESMER Giriş Sistemi adresinde açıklanacaktır.

DOLAYISIYLA
05.01.2015 i bekleyelim arkadaşlar. Dert sıkıntı yapmayın. Herşey olacağına varıyor. Bende tek dersten bekliyorum.
Herkes az çok ne yaptığını biliyor sınavda. Aklınıza sınav açıklanma tarihi geldiğinde başka şeyler düşünmeye çalışın ben öyle yapıyorum. Ne dert kalıyor ne tasa :)

Beklemeye devam, fakirin ekmeği umut bizimkisi..

DOLAYISIYLA

Bendeki psikolojide daha bir garip vergiden kaldığımı bildiğim halde maliyeti bekliyorum geçtim diye düşünüyorum ama yinede sonucu görmek istiyorum.Fakat nedense içimden vergi çalışmak gelmiyor.:(

Bendeki psikolojide daha bir garip vergiden kaldığımı bildiğim halde maliyeti bekliyorum geçtim diye düşünüyorum ama yinede sonucu görmek istiyorum.Fakat nedense içimden vergi çalışmak gelmiyor.:(

Betül hanım umudunu kaybetme. Çalışmaya başlamak için sınav sonucunu bekleme derim. Bence vergiye şimdiden başlayın bitirin ve tekrar yapın. Vergiden başka türlü geçmek çok zor.

Betül hanım umudunu kaybetme. Çalışmaya başlamak için sınav sonucunu bekleme derim. Bence vergiye şimdiden başlayın bitirin ve tekrar yapın. Vergiden başka türlü geçmek
çok zor.

İşyerinde vergi ile ses kayıtları var sürekli onu dinliyorum vergi kitabımıda açmaya başladım.Sınav sonuçlarına 15 gün gibi bir zaman kaldı umarım yeni yıldan önce açıklanır

inşallah geçersiniz bu sınavda. isteksizlik olduğunda tek tavsiyem kitabı açın hiç olmazsa bir sayfa okuyum diyin, bakın o zaman çalışma isteği nasıl geliyor :) tecrübeyle sabittir. okuyup anladığınızı da yazın. Yazınca derse karşı daha bir istek geliyor.

maliyettir vergidir sınav sonuçlarıdır derken 1 yılım geçmiş. 3 yıl staj+ koca bir yıl yeterlilik sınavları..hala daha bekliyoruz açıklanacak da....ruhsat parasını biriktireceğiz de...ofis açacağız da..müşteri gelecekte..para kazanacağız da... çok sıkıldım artık açıklansın ve bitsin stajyerlik dönemi, başlasın SMMM dönemi...

Valla çekilecek çile değil açıklansin artık bir hafta öne aliniyor sınav madem ocağı falan beklemezler inşallah

Maliyet sınavı çoğu kişi gibi güzel geçti ama yinede ordan burdan puan kırarlar korkusu var.Nasıl bir sınavdır.umarım emeklerimizin karşılığını en kısada alırız.

Maliyet sınavı çoğu kişi gibi güzel geçti ama yinede ordan burdan puan kırarlar korkusu var.Nasıl bir sınavdır.umarım emeklerimizin karşılığını en kısada alırız.

Bende maliyetten emin olmama rağmen halen sonuçları bekliyorum ve inanılmaz korku var hakkımızda hayırlısı umarım yılbaşından önce açıklanır ve hepimize süpriz olur.

Bende elim kulağımda eteklerim tutuşmuş olarak dört gözle açıklanmasını bekliyorum. Maliyet kaldı ve ortalamam düşük. Sınavım çok şükür iyi geçti fakat olmadık yerden puan kırarlar diye korkuyorum.