O zaman AYŞE hanımın işlemindeki olay tamamen yanlış olmuyor mu tespit etmek istediğim nokta bu?2008 e geri dönmesi doğru değil. Değişiklik yapılan tarihte 4b olması lazım.
Nizam bey bu genelge herşeyi ortaya koyuyor zaten. İşyeri naklini nasıl kesinti olarak algılıyorlar onu çözemiyorum. Napayım şirketin merkezi değişince işyeri dosyasını değiştirmeyeyim mi?
saygılar;
bil_gin
Nizam bey bu genelge herşeyi ortaya koyuyor zaten. İşyeri naklini nasıl kesinti olarak algılıyorlar onu çözemiyorum. Napayım şirketin merkezi değişince işyeri dosyasını değiştirmeyeyim mi?
saygılar;
bil_gin
Bana henüz kesilmiş bir ceza yok AYŞE hanım ben sadece durum tespiti yapmaya çalışıyorum. 2012 yılında şirket merkez adresini Beyazıt' tan İkitelli' ye taşıdım. O dönemde dilekçe ile işlem yapmak istememe rağmen Küçükçekmece SGK kabul etmedi ve mecburen yeni işyeri bildirgesi verip yeni işyeri numarası aldım. Tabi çalışanlarında çıkışlarını nakil olarak yapıp yeni işyerine girişlerini yaptım. Şirket ortakları da çalışanların içerisinde. Sistemde kontrol ettiğimde Bağkur kaydı hiç açılmamış gözüküyor. Kuruma gidip ortalığı karıştırmakta istemiyorum ama 5 sene sonra ortaya çıkarsa işverene yazık arada kaldım.sn bilgin sizde, işyeri merkez adresi değiştiği için mi kestiler? Bende ltd aş ye çevirdik diye
Aynen ama şöyle düşünüyorum mesela ben il değiştirmediğim için tamam diyelim yeni işyeri no tehlike arz ediyor. Başka bir ile taşısam işyerimi ne yapacağım? O zaman hiç suçum günahım olmadan 4\b limi oalacağım?saygılar;Yeni işyeri sicil no?? :ıslık: tehlike arz ediyor.
Aynen ama şöyle düşünüyorum mesela ben il değiştirmediğim için tamam diyelim yeni işyeri no tehlike arz ediyor. Başka bir ile taşısam işyerimi ne yapacağım? O zaman hiç suçum günahım olmadan 4\b limi oalacağım?saygılar;
bil_gin