Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar
Sakıncası yoktur demek mümkün değil tabiki.Bu yol,İzahat yönünden biraz uğraştırabilir sizi.En kötü ihtimalle oğul olan kişinin banka hareketlerinden adına kiraların yatırıldığı tesbit edilecek ve kendisinden beyanname verilmesi istenecek veya izahat istenecektir.Bu durumda usulüne uygun izahat yapılabildiği ve kiralarında baba tarafından normal beyan edildiği sürece çokta fazla bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Sizin sorunuza benzer çok örneklere rastlamak mümkün.Beyanname verildiği ve izahatı yapılabildiği sürece pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Saygılar
Gelir İdaresi Başjkanlığı her yıl bankalardan bu kapsamda yapılan para transferlerini istiyor. bu nedenle mutlaka izahat istenecektir. bu sıkıntıya değer mi?
Fakat uygulamada soru sahibinkinede benzer örnekler mevcuttur ve illa mal sahibi aynı zamanda hesap sahibi olması gerektiği konusunda bir baskıya da ben şahit olmadım.Fakat tabiki en doğrusu hesap ve mal sahibinin aynı kişi olmasıdır.
Saygılar