Kısa Bir Ara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferhat

Moderator
Forum Yönetimi
Sevgili formdaslarim

Yazilarima kisa bir sureligine ara verecegim. Bunuda siz sevgili formdaslarimla paylasmak istedim. Tabi formda olacagim, yazilarinizi okuyacagim, eger uzun sureli cevaplanmayan konular olursa onlara cevap yazmaya calisacagim

Biraz ortami genclere birakmak gerekir diye dusunuyorum. (Gerci onlarin buradaki paylasimlarindan memmunum)

Bu arada, formda Gumrukcu Eray kardesimiz vardi. Formda sinava girecegini, sinavla ilgili sorulari gonderip yardimci olmamizi istemisti. Yardimci olduk, Eray sinifi gecmis. Onada yeni hayatinda basarilar dilerim.

Simdilik hoscakalin 🙋‍♂️

Ferhat abi selamlar
Abi sağlığın iyi olsun yeter ki.Umarım sağlıksal bir sıkıntın yoktur.
Git biraz Kanada'da istiklal caddesinde gez bi kahve iç kendine gel :)
Sevgiler gönderiyorum sana.
Eray arkadaşımızı da tebrik ediyorum,Allah yolunu açık etsin.
Sağlıcakla kal

Sevgili formdaslarim

Yazilarima kisa bir sureligine ara verecegim. Bunuda siz sevgili formdaslarimla paylasmak istedim. Tabi formda olacagim, yazilarinizi okuyacagim, eger uzun sureli cevaplanmayan konular olursa onlara cevap yazmaya calisacagim

Biraz ortami genclere birakmak gerekir diye dusunuyorum. (Gerci onlarin buradaki paylasimlarindan memmunum)

Bu arada, formda Gumrukcu Eray kardesimiz vardi. Formda sinava girecegini, sinavla ilgili sorulari gonderip yardimci olmamizi istemisti. Yardimci olduk, Eray sinifi gecmis. Onada yeni hayatinda basarilar dilerim.

Simdilik hoscakalin 🙋‍♂️
Öncelikle kendi adıma herşey için teşekkür ederim. Sizi yine ararız bu platformda. Sevgiler, Saygılar....

Ferhat üstadım değerli yorumlarınızdan çok faydalanıyoruz , kararınıza saygı duyuyorum fakat desteklerinizi her zaman bekliyor olacağım

Ferhat bey Bir soruya birden fazla hukuk maddesiyle yaklasabiliyordu en sonunda soru içinden çıkılmaz bir hal aliyordu oturup kalıyordum sorunun içinde
Sadece mevzuatı muhasebeyi çok iyi bilmek yeterli olmayacağını öğrendim tsk

Sevgili formdaslarim

Simdilik hoscakalin 🙋‍♂️
Ferhat Bey merhaba,

Öncelikle, forumda hemen hemen herkese her zaman destek olduğunuz için size içtenlikle teşekkür ederiz. Yazılarınıza bir süre ara vereceğinizi öğrenmek bizleri üzsede, sizin için dinlenme ve yenilenme süreci olacağını düşünerek adınıza mutluluk duyuyoruz.

Bu süreçte sağlığınızla ilgili bir durum olup olmadığını da merak etmekteyiz. Umarız her şey yolundadır ve sadece biraz nefes almak için mola veriyorsunuzdur.

Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıklı ve mutlu kalın! 💐

Sevgili formdaslarim

Simdilik hoscakalin

Ferhat Bey merhaba,

Öncelikle, forumda hemen hemen herkese her zaman destek olduğunuz için size içtenlikle teşekkür ederiz. Yazılarınıza bir süre ara vereceğinizi öğrenmek bizleri üzsede, sizin için dinlenme ve yenilenme süreci olacağını düşünerek adınıza mutluluk duyuyoruz.

Bu süreçte sağlığınızla ilgili bir durum olup olmadığını da merak etmekteyiz. Umarız her şey yolundadır ve sadece biraz nefes almak için mola veriyorsunuzdur.

Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıklı ve mutlu kalın! 💐
Saban bey, Merhaba

Cok tesekkur ederim. Sagligikla ilgili bir sorun yok. Tamda dediginiz gibi kisa bir mola. Yine formda olup yazilanlari takip edecegim. (Zira yeniliklikleri takip etmek gerek.)

Insallah tekrar formumuzda kaldigimiz yerden devam edecegiz.

Saygilarimla

Sevgili formdaslarim

Simdilik hoscakalin 🙋‍♂️
Üstadım bu forum sayesinde ve sizden çok şey öğrendim.Sen forumda ol yeter ki.Gölgen yeter misali mutlaka bize faydan olur

Ferhat Kardeşim,

Bana sakın bir yere gitme diyen sen bir yere gidemezsin. Ama nefes almanı kabul ettim. Sevgilerle.