Selamlar,şimdi farkettim.Her konunun altına konuya uygun reklam almaya başladık sanırım.Pek hoşuma gittiği söylenemez...Yakında sayfanın dğer yerlerinde reklam görürmüyüz onu da bilmiyorum ve görmemeyi umuyorum..Saygılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
twolf ' Alıntı:Selamlar,şimdi farkettim.Her konunun altına konuya uygun reklam almaya başladık sanırım.Pek hoşuma gittiği söylenemez...Yakında sayfanın dğer yerlerinde reklam görürmüyüz onu da bilmiyorum ve görmemeyi umuyorum..Saygılar.
+1twolf ' Alıntı:Selamlar,şimdi farkettim.Her konunun altına konuya uygun reklam almaya başladık sanırım.Pek hoşuma gittiği söylenemez...Yakında sayfanın dğer yerlerinde reklam görürmüyüz onu da bilmiyorum ve görmemeyi umuyorum..Saygılar.
consigliere ' Alıntı:+1
Kayıtlı üyelerin %70 inin en fazla 1 mesajı var. Ayrıca siteye hiç üye olmamış katkıda bulunmamış bir sürü ziyaretçi var. Bu kişilerden kaynaklı katlanılan maliyet sebebiyle kayıtlı ve 1 den fazla mesajı olan kullanıcıların gözüne reklamları sokmak hiç hoş değil.
İnsanların yazdığı ansiklopedi Vikipedi'yi koruduğumuz yer işte burası.
Vikipedi kâr amacı gütmeyen bir projedir ve tek amaç için vardır: bilginin ücretsizce ve açıkça paylaşılması.
Bağışlarınız Vikipedi'nin devamını sağlar.
BayramBjk ' Alıntı:Eğer reklam alınıcaksa konunun altına alınmaşı şart değil ve bir forumun maliyeti cok fazla değildir![]()