Kredi kartı yıllık aidat ücreti Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gcatar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gcatar

Katkı Sunan Üye
Kredi kartı yıllık ücreti ekim ayı ekstre sine 45 tl olarak yansıtılmış. Bu 45 lirayı ödememek yada bir sonraki ay hesap kesiminden mahsup edilmesi için ne yapmam gerekir.

Ynt: Kredi kartı yıllık aidat ücreti Hk.

Kimsede kredi kartı yokmu yoksa bu yıllık ücret bi banamı yansıtılmış yada kimse itiraz etmiyo herkes ödüyomu ?

Çoğunlukla yapılan şöyle ki yapacağınız bu itirazlar ödemeyi durdurmaz.Yani öde,sonra itiraz et şeklindedir.
1- Banka ile görüşüp iptal ettirilmeye çalışılır..Hatta kartı kapatma açısından tehdit yapılır.Yemezse ya razı gelinir ödenir ya da;
2- Mahkemeye kart aidatlarının iptali için dava açılır.Eğer kazanılırsa bugüne kadar alınan tüm kart aidatları geri alınır.

Şimdiye kadar gördüğüm uygulamalar böyle..

Syn Tahsin bey cevap için teşekkür ederim. Müşteri hizmetlerini aradım herzamanki gibi iptal edemeyeceklerini söylediler kartı iptal etme tehdidinde bulunmadım henüz :) ama son çare düşünüyorum. İnternetten yaptığım ufak çaplı araştırmada bankanın genel merkezine dilekçe ile iptal için iadeli taahatlü olarak göderip iptal ettiren olmuş öncelikle bu yolu bir deneyeyim diyorum. Cevabınız için teşekkürler.

Kredi kartını iptal ettirme tehditleri de artık işe yaramıyor ;)

EE bu durumda ne yapmak gerekiyo kimsenın bu konu ile ilgili tecrübesi yokmu bi benmi dert ettim bu yıllık ücreti :)

Benim bu konuda çok tecrübem var. Ancak ben neyi sorduğunuzu anlamayamadım.
Bu bir pazarlık ve güç sorunudur. Banka getiri /götürü hesabı yapar. Eğer (-) iseniz istediğiniz tehdidi yapın birşey değişmez.

Bankanızda kredibiletiniz yüksek ise otomatik olarak yansıyan aidatı sorgusuz sualsiz iade ediyorlar.

nguroy ' Alıntı:
Benim bu konuda çok tecrübem var. Ancak ben neyi sorduğunuzu anlamayamadım.
Bu bir pazarlık ve güç sorunudur. Banka getiri /götürü hesabı yapar. Eğer (-) iseniz istediğiniz tehdidi yapın birşey değişmez.
gcatar ' Alıntı:
Kredi kartı yıllık ücreti ekim ayı ekstre sine 45 tl olarak yansıtılmış. Bu 45 lirayı ödememek yada bir sonraki ay hesap kesiminden mahsup edilmesi için ne yapmam gerekir.

Sayın nguroy sormak istediğim şey gayet açık değilmi yıllık ücreti ödemek istemiyorum yada bir sonraki ekstre de mahsup edilmesini istiyorum.

Teşekkür ederim cevaplar için bugün bir dilekçe yazdım ve bügün göndereceğim iadeli ve taahhütlü olarak bakalım ne olacak.

Bendeki tam komedi bana 45 TL bonus yüklediler alın bunu istediğiniz gibi harcayın ancak kartınızı 1 yıl kapatmayın dediler sonrada 40 TL kart üyelik ücreti aldılar. allahtan 5 TL karda kapadık bu yılıda :):)

başımdan geçen olay,
---x bankasından gelen aidat borcu üzere iptal ettireceğimi söyledim tamam deyip iptal ettiler ancak yaklaşık bir yıl sonra arayıp adınıza kart çıkarttık nereye gönderelim dediler bende istemiyorum dedim.
---başka bir banka dan gelen aidat üzere aradım, iptal edemiyoruz ancak 3 ay içinde şu kadar harcama yaparsanız (limite yakın) iptal ederiz dediler, şimdi o tutara ulaşmayı çalışıyorum.
bildiğim bazı arkadaşlar arayıp aidatı iptal ettirebiliyorlar,
değerli üstadın söylediği gibi bu bir itibar ve pazarlık meselesi.

Firma kredi kartlarından kesilen kart ücretlerine yazılı olarak itiraz ettik iade ettiler.
Şahsı kullanmakta olduğum kredi kartlarımda ise farklı uygulamalar oldu.
A bankası iptal&iade edemeyiz dediler.Sonra telefonuma kişye özel msj geldi.Şu kadar harcayın %10 puan diye.
B bankası iptal&iade işlemini yaptı.
C bankası ise iptal&iade yaparız ama 1 yıl içinde kazandığınız puanlarda düşüm yaparız dediler.

kartı kapatıcam demeyin yemiyorlar,bazı arkaşların dediği gibi hedef veriyorlar o hedefi yakaladığın zaman iade ediyorlar, ama o hedef genelde kartı kullanmanıza bağlı olarak,normal kullanımızın hep biraz üstü oluyor.örneyin 3 ayda nomalde 600 tl harcama yaptıysanız,sizden 800 tl yaparsanız kart ücretinizi iade ederiz diyorlar..