Kurumlar'ın uzatılması yönünde Türmob'un talebi.

Ynt: Kurumlar'ın uzatılması yönünde Türmob'un talebi.

Enteresan tarafı uzaması bu kadar umutla beklenen beyanname için bakanlıkta açıklama yapmadı.Beyanları son güne bırakmayın diyene kadar "herhangi bir uzama söz konusu değildir" gibi bir açıklama yapılsaydı da bizde işimizi bilseydik.Uzadımı uzayacak mı merakından kurtulurduk..Onu bile demekten acizler.

Maliyeye zaten güzel dileklerde bulunduk ofis olarak ancak..

odalarımız ve türmobda onu talep ettik bunu talep ettik filan diye sitelerinde show yapmasalar iyi olacak artık.

bu insanları (beni en azından) beklentiye sokuyor ve hoş olmuyor sonu.

neyseki bitti:)

saygılar Tüm Türkiyedeki çilekeş meslek mensupları.

gidip biraz dinlenelim.

ben boş verdim son 2 kurumlarımı beyanları öyle yada böyle verdik üzücü olan hiç değerimiz yokmuş bizi muhatap bile almıyor gib türmobun yarın bir tepki açıklaması yapmasını bekliyorum açıkçası ama pekte umutlu değilim bir uzama isteyecek resmen yalvardı yazık çok yazık.

Simdi gördüm cumaya uzamıs :) gülermisin aglarmısın saat 12 ye 10 kala uzatıldı . saka gibi

Kurumlar Vergisi Beyannamesinin Verilme Süresi 29 Nisan 2011 Cuma Gün Bitimine Kadar Uzatılmıştır. 25-04-11 23:48
Vergi Usul Kanununun mükerrer 28. maddesinin Bakanlığımıza verdiği yetkiye istinaden 2010 hesap dönemine ait...

Kurumlar Vergisi Beyannamesinin Verilme Süresi 29 Nisan 2011 Cuma Gün Bitimine Kadar Uzatılmıştır. 25-04-11 23:48
Vergi Usul Kanununun mükerrer 28. maddesinin Bakanlığımıza verdiği yetkiye istinaden 2010 hesap dönemine ait...

Merhaba arkadaşlar, herkese günaydın;

Foruma nerdeyse bir haftadır giremiyordum, kurumları, kdvleri, muhtasarları yetiştirmek için.Böyle olacağını da biliyordum.Akşam 20:30 da bürodan çıkabildim.Sürenin dolmasına 12 dakika kala uzatılması resmen dalga geçmek gibi birşey.Sabah gördüğümde şok oldum!!!

Bu olay karşısında sessiz kalmamalıyız.En azından maliyeye tepkilerimizi mail ve telefon ile yapabiliriz.Ben maliyeye herkesi şikayet maili atmaya davet ediyorum.

Ancak bunu yaparken bunun sorumlularının da kimler olduğunu bir kez daha düşündüm.Kimsenin taraftarlığını yapmayacağım ama, bu olayların bu noktalara Maliyenin olduğu kadar, bizleri temsil eden Türmob, İsmmmo gibi kurumlarında payı var.Bu olay ne ilk ne de son olacak.Olayı siyasete dökerek kurumlar ve odalar arasında kutuplaşma ve çatışma sonucu arada kalan gece yarılarına kadar çalışanlar biz oluyoruz.Birbirlerine karşı yaptıkları soğuk savaşta yara alanlar bizler oluyoruz.Ben yoruldumm....

Bütün taraflara siyaset için değil, meslek için mücadele edin diye seslenmek istiyorum.

Ağlayalım mı gülelim mi inanın bilemiyorum...Bildiğim bir hikaye var.....Adamın biri yıllarca sürünmüş gelmiş 75 yaşına,aldığı bilete büyük ikramiye çıkıyor....Çıkan paraya çok lüks bir umumi tuvalet yaptırıyor...herkes merak ediyor neden tuvalet yaptırdığına....amcanın cevabını ise burda yazmiiim ama tahmin edebiliyosunuzdur....bizimki de ona benzer bir durum olmuş.....

Böyle bi terbiyesizlik olmaz ben en son beyannamemi 23,47 de onaylıyorum.23,48 de süre uzatıldı yaa bu şakamı anlamış değilim bu meslek bu kadarmı ciddiyetsiz oldu >:(

yok böyle birşey.burdan çıkan sonuç şu ki durmumuzu bir kez daha gözden geçirmeliyiz.yazık.

TÜRMOB karar alsa, İkinci bir emre kadar beyanname vermiyoruz dese. Biz de paketleyip beklesek. Gecelere kadar bu sefer onlar beklese...

Arkadaşlar gelir idaresine lütfen sizde kınama maili gönderin

Vay arkadaş uzatmışlar:)

amma birlik ve beraberlik içindeyiz he, adamlar bizi inim inim inletiyorlar 10 000 kişi bakıyor 5 kişi şurada tepki yazıyor arkadaş.

süpersiniz meslek mensupları vallahi

B formlarını boş gönderip 8-9 gibi düzeltme yapılarak bir tepki verilebilir.

Ahlak sınırları içerisinde söylenebilecek kelime bulamıyorum. Yorumsuz...

Mersin smmm Odası Basın açıklaması ile yapılanları kınayacakmış
En basit tabirle GİB 'in yaptıklarını kınıyorum.
:(

Bir tepki ortaya konulmalı.

2 gün sonra faturaların üzerinde kaç harf var sayın bildirin diyecekler yoksa.

Bende onu diyorum tepkisiz kalmayın. Parmaklarımı zorda olsa terbiye sınırlarını aşmadan kullanarak mail yazdım. Sizde yazın