Ltd Şirketlerde Müdür Ataması

Üyelik
16 Kas 2017
Mesajlar
2
Konum
diyarbakır
bir limited şirkette müdür olan şahıslar; bir başka limited şirketin hem ortakları hem de müdürü olabilme yetkisi var mıdır? bu sgk ya nasıl yansır? Acill yanıt bekliyorum
 
Böyle emr-i vaki yaparmış gibi ve acill tarzındaki sorulara yanıt vermek içimden gelmiyor.Verecek varsa buyursun
 
çok şükür gözlerimiz görüyor da foruma girip elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Tabii bu tip itici tarzda olmazsa!
 
Arkadaşlar sizlerden öğüt istemedim. acil bir şirket kuruluş işlemi gerekiyordu ve bu bilgiye sizler aracılığıyla ulaşmak istedik fakat konu başka yerlere geldi. sağolun yinede.
 
Arkadaşlar sizlerden öğüt istemedim. acil bir şirket kuruluş işlemi gerekiyordu ve bu bilgiye sizler aracılığıyla ulaşmak istedik fakat konu başka yerlere geldi. sağolun yinede.

Sayın baver13,

Bu sayfalarda arkadaşlarımız gereğince cevap veriyor ve yardımcı oluyorlar, ancak bu yazdığınız yazıdan da öncelikle öğüde ihtiyacınız olduğu anlaşılıyor, tavrınızın yanlış olduğunu görüp nezaketen"haklısınız" yada "özür dilerim" gibi bir cümle sarfetmek ve çoğu büyükleriniz olduğunu tahmin ettiğim meslektaşlarıma en azından saygıda kusur etmemek gerektiğini bilebilseydiniz keşke.
 
Söz var iş bitirir,söz var baş yitirir.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Söz var dağa çıkarır, söz var dağdan indirir.Bunlar bizim atasözlerimiz ve boşuna söylenmemiş .Hayatımız boyunca bize ders olsun ki konuşma, uslup,tarz,saygı çok çok önemlidir,daima da ince fikirli düşünceli olmak gerekmektedir.Bir güzel cümleniz ile buradaki birbirinden değerli büyüklerimiz binlerce hücresini harekete geçirip emek vererek size yardımcı olmaya çalışır bundan hiç şüpheniz olmasın.Buradaki çoğu kimse 40-50 yaş civarındalar belli ki si daha en fazla 20 ler civarıdasınız.Hatanızı, yanlışınızı görüp nefsinize yenik düşmeden dersinizi alıp daha bilinçli hareket etmeniz ümidiyle saygılar.
 
Üst