Yönetici modülünden firmayı/dönemi seçin sağ üstteki seçenekten "klasik yöntemi kullanma" seçeneğini seçin. Luca daha kullanışlı hal alacaktır. Fiş içerisinde 120.01.036 yazın eğer böyle bir hesap yok ise eklemek istemeniz halinde ekler.gamze_ ' Alıntı:Rica ederim![]()
Fiş işlerken yukarıda hesap planı var, hesap planının altında arama, ekleme seçenekleri var ordaki ekleme seçeneğinden mi ekliyorsun alt hesapları?
nazım hesaplar da kırılımlara dikkat etinberkant61 ' Alıntı:gamze ben hesap planı-hesap planı işlemleri menüsünden çok alt hesap ekledim fakat nazım hesaplarda olmuyor neden acaba ?
gamze_ ' Alıntı:Sayın champell59 ben de sizin gibi düşündüm ilk başta fakat Sayın Berkant61 ondan söz etmiyor Personel/Raporlar/Bordro Dökümü dediğimiz zaman, sistemin verdiği bordrodan söz ediyor.Kişilerin toplam icmallerini gösteren rapor, işte bu raporu tek kişi için almak istiyor ki benim dediğim şekilde alınıyor zaten...
sibel88 ' Alıntı:gamze_ ' Alıntı:Sayın champell59 ben de sizin gibi düşündüm ilk başta fakat Sayın Berkant61 ondan söz etmiyor Personel/Raporlar/Bordro Dökümü dediğimiz zaman, sistemin verdiği bordrodan söz ediyor.Kişilerin toplam icmallerini gösteren rapor, işte bu raporu tek kişi için almak istiyor ki benim dediğim şekilde alınıyor zaten...
evet gamze hanım doğru, şimdi inceledim. fakat firma çalışanları için tek tek yatay bordro almak ne kadar doğru tartışılır.
rooniin ' Alıntı:Yönetici modülünden firmayı/dönemi seçin sağ üstteki seçenekten "klasik yöntemi kullanma" seçeneğini seçin. Luca daha kullanışlı hal alacaktır. Fiş içerisinde 120.01.036 yazın eğer böyle bir hesap yok ise eklemek istemeniz halinde ekler.gamze_ ' Alıntı:Rica ederim![]()
Fiş işlerken yukarıda hesap planı var, hesap planının altında arama, ekleme seçenekleri var ordaki ekleme seçeneğinden mi ekliyorsun alt hesapları?
arkadaşlar lucada tek kişiye ait bordro çıkaramıyormuyuz? bordro dökümü kısmında bordro çıkardığımda çalışan bütün personellerin bordrosu çıkıyor. sadece birine ait bordro çıkarabilirmiyim??