Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslanm ye aynen katılıyorum. Tabi bu arada meslek odalarımızın yeterince ağırlığı olmadığını da söylemeden geçemiyeceğim. Politik davranmak yerine mesleğin sorunlarını gerekli platformlara daha iyi taşımalılar.
Bu tatil sayesinde mali takvim iyice çorbaya dönecek.Bence bunun sadece adı tatil.Hiç çıkmasaydı daha iyiydi.Çünkü normal düzende çalışmak varken şimdi tatil? de çalışacağız.Tamamen psikolojik yıkım.
tamamen katılıyorum.. bir de odadan cep telefonlarımıza bu haber müjde diye geldi ne komik.. 20'sinden sonra hepten sıkışıklık olacak, hiç faydası yok tersine zararı var.. tam anlamıyla vergi dairesi memurlarına tatil kıyağı bizlere değil..
bende aynen bu konuda hoşnut olmadığımı dile getirmek istedim. Malesef meslektaşlarımıza faydadan çok zarar getirecek bir uygulama arkadaşlarında dediği gibi maliyeci tatili dense daha iyi olurdu
Tabi bu mali tatil süresinde fatura kesmek, irsaliye düzenlemek, tahsilat ve ödeme yapmak, mal satmak, mal almak, kontrat yapmak, ihale yapmak vb.........da yasak olmalı bence
Tabi bu mali tatil süresinde fatura kesmek, irsaliye düzenlemek, tahsilat ve ödeme yapmak, mal satmak, mal almak, kontrat yapmak, ihale yapmak vb.........da yasak olmalı bence