fonradar

Maliye tarafından tutulan tutanak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abdsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Maliye tarafından tutulan tutanak

Anlayamadığım maliyeci olsalar ne olacak.Maliyeci olmak kötü bişeymiş gibi.Sende mi sende mi? Sayın g705 can havli ile bunu nerden çıkardınız diye yazmak zorunda kalmış.:)
Keşke maliyecilerde bu siteyi takip etseler de bizde onların bakış açılarına vakıf olabilsek.
Keşke takip etselerde sorunlarımız hakkında fikir sahibi olabilseler.
Keşke takip edip tartışmalara katılabilselerde böylece birbirimizi etkileme şansımız olsa.Eminimki takip eden her iki tarafta yeni birşeyler öğreniyor.Öğrenecektir.
Umarım banada sendemi maliyecisin sorusu yöneltilmez...

abdsis sizin bir sorunuz vardı diğer arkadaşlar gibi pratikte yardımcı olmaya çalıştım.

umarım sorunu kanuni yollardan halledersiniz.

kendinize göre olumsuz cevap verenleri sendemi onlardansın üslubu yanlış
kaldı ki maliyecide olunur herhangi bir meslek mensubu da
cevap verenlere herhangi bir yakıştırma yapmak yakışıksız oluyor

sayın beyefendi, ismi gibi beyefendi şekilde sorumu cevapladı, sayın g705 de aynı şekilde güzel bişekilde cevap yazdı.

Size noluyor sayın emansur ve sayın metyo, neden siz onların adına cevap yazıyorsunuz. Maliyecilerden bu siteyi takip eden bisürü kişi tanıyorum. Ben mükellefimle konuştuğum kadarıyla ilgili tutanağı tutan memurun haksız olduğunu ve bu memur zihniyetindekilere bir mesaj olsun diye tartışma konusu açtım. Yoksa her mükellefi potansiyel vergi kaçakçısı görmeyen maliyecilere hiç bir sözüm yoktur.

Sayın abdsis,
Konuşma tarzınıza dikkat ediniz lütfen.Size ne oluyor gibi sokak ağzıyla konuşamazsınız.Burası genel forum.Başkası tarafından bişey yazılmasını istemiyorsanız size cevap vermesini istediğiniz kişiye özel mesaj yazarsınız olur biter.
Yazdıklarımız da şahsınızı inciti hiç birşey görmüyorum.Dönüp bakıyorum acaba inciti bişeymi yazmışız diye.
Ama "size ne oluyor"diye cümleye başlamak başlı başına inciticidir.Gerginlik yaratıyor ve başlatan siz olmuş olursunuz.

sayın metyo,
forumda şimdiye kadar 813 mesajım vardır kimseyi incitecek bişey yazmadım yazmamda. Size noluyor cümlesinde de incinecek birşey göremiyorum. Bu cümlede anlatmak istediğim neden siz onlar yazması gereken cevabı üstünüze alınıp cevap yazıyosunuzdur. Yoksa kimseyi incitmek gibi bir niyetim yoktur. dikkat edersinizki sayıtn metyo diye hitap ediyorum size. Yinede incittiysem sizi özür dilerim.

:)

Kimsenin incitme niyeti olmadığına inanıyorum zaten.

abdsis ' Alıntı:
sayın beyefendi, ismi gibi beyefendi şekilde sorumu cevapladı, sayın g705 de aynı şekilde güzel bişekilde cevap yazdı.

Size noluyor sayın emansur ve sayın metyo, neden siz onların adına cevap yazıyorsunuz. Maliyecilerden bu siteyi takip eden bisürü kişi tanıyorum. Ben mükellefimle konuştuğum kadarıyla ilgili tutanağı tutan memurun haksız olduğunu ve bu memur zihniyetindekilere bir mesaj olsun diye tartışma konusu açtım. Yoksa her mükellefi potansiyel vergi kaçakçısı görmeyen maliyecilere hiç bir sözüm yoktur.

çok haklısın güzel kardeşim bana ne oluyor ki
verdiğim yanıtlar için beni bağışla...

sayın emansur,

verdiğiniz cevap için kendi adıma teşekkür ederim. unutmayınki verdiğiniz cevapları forumdaki herkes için veriyorsunuz. Bağışlamak meselesine gelince. biz haddimizi biliriz. Lütfen konuyu trajediye dönüştürmeyelim.

evet bencede yeter artık. bu konu yeterince uzadı zaten.