uyumsoft

Maliyeciler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuceli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba ;

Apartman Yönetiminde İşçilik adlı soru ve yanıtları SGK mevzuatı 'na aynı başlık ile tarafımca taşınmıştır.

Yeni katılımcıların konuyu açarken dikkat etmelerini rica ederiz.

İyi çalışmalar.

sanırım arkadaşlar burayı anlık ileti gönderebilecekleri ve paylaşımda bulunabilecekleri facebookvari bir yer sandılar daha önce isminden dolayı maliyenin şikayet hattı olduğunu sanıp şikayet edenler oluyordu...hayırlısı ne diyelim

sanırım arkadaşlar burayı anlık ileti gönderebilecekleri ve paylaşımda bulunabilecekleri facebookvari bir yer sandılar daha önce isminden dolayı maliyenin şikayet hattı olduğunu sanıp şikayet edenler oluyordu...hayırlısı ne diyelim[/QUOT

anlamadım.olsa ne olur peki olmasa ne olur.bukadarmı rahatsız oluyorsunuz.serbest bir bölüm burası.konu başlığına bakın
maliye çalışanları arkadaşlarımızla paylaşım yaptığmıız bir bölüm.bukadar batıyorsa size çeker gideriz.anlık ileti olarak kullanılsa ne kullanılmasane madem forum kurmuş yöneticiler burasının canlı biryer olması niye sizi rahatsız ediyor.demokrasi anlayışınız bumudur sizin.

Son düzenleme:
foruma yeni üye oldum ve bir konuda yardıma ihtiyacım var. çalışmış olduğum muhasebeci sahte sigorta yapıyor ve çalıştırdığı elemanlarının ücretini ödemiyor ve sigortalarını da ya düşük ücretten ödüyor ya hiç ödemiyor. tek bir belgeyle iki ayrı işyeri çalıştırıyor. ilk başladığımda sigortam deneme süresi diye yapılmamıştı. bir ay sonra yapıldı. 6 ay sonra yatırılmadığını ve başka biyerde gösterildiğimi öğrendm işverenden.. bir çıkarıldım. hiç bi gelirim olmadığı için de bu şartlar altında çalıştım. o kadar okuyoruz emek veriyoruz. kaç yıl atama beklicez. şuan muhasebeci olmanın masrafı 2000 tl. bu işim olmasaydı 1 tlm dahi olmayacaktı. ama okumak çalışmak istemek ezilmek anlamına mı geliyor.

sanırım arkadaşlar burayı anlık ileti gönderebilecekleri ve paylaşımda bulunabilecekleri facebookvari bir yer sandılar daha önce isminden dolayı maliyenin şikayet hattı olduğunu sanıp şikayet edenler oluyordu...hayırlısı ne diyelim[/QUOT

burası şikayet hattı olmayabilir.. şahsen kendi adıma sadece fikir almak bunu kimseyi şikayet etmek için paylaşmadım. iş yükü altında ezilen muhasebeciler yanında bir çok mağdur olan çalışanda var..

Selamlar
Arkadaşlar mevzuatlarla ilgili konuları lütfen kendi bölümlerinde sormaya gayret edelim.Lütfen mizah bölümüne mevzuat sorularını sormayalım.
Bu konuda hassasiyet göstereceğinize eminim.
Saygılar

anlamadım.olsa ne olur peki olmasa ne olur.bukadarmı rahatsız oluyorsunuz.serbest bir bölüm burası.konu başlığına bakın
maliye çalışanları arkadaşlarımızla paylaşım yaptığmıız bir bölüm.bukadar batıyorsa size çeker gideriz.anlık ileti olarak kullanılsa ne kullanılmasane madem forum kurmuş yöneticiler burasının canlı biryer olması niye sizi rahatsız ediyor.demokrasi anlayışınız bumudur sizin.

rahatsız olduğumuz falan yok kıymetli kardeşim o bahsettiğin demokrasi var ya ona say demokrasilerde herkes düşüncelerini söyleyebilir değil mi... bizde bu formu ve sakinlerini seven biri olarak düşüncelerimizi dile getirdik...

Arkadaşlar Günaydın :)
Ben buradaki üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Sanırım kendimiz üyeliğimizi iptal edemiyoruz. Her kimler bu konuda yetkili ise lütfen üyeliğimi iptal etsinler...

teşkilat derken maliye çalışanlarından bahsettim..neden kesat olsun.
kümesteki kazlar yetiyor bize
Cepteki para, cebin olduğu pantolonu giyene,
bardaktaki su, içene
tabaktaki yemek, o yemeği yiyene
kümesteki KAZ, kümestekilere
yeter .
Siz kümesin içindekilerdenmisiniz yoksa dışındakilerden mi ??

Genel olarak bir stres atma, eğlenme bölümü olarak kullanmayı düşündüğünüz bir bölüm herhalde burası,
her ne kadar , burası bir bilgi paylaşımı forumu olsa da , yazılan mesajlar ciddiyete zarar verecektir şeklindeki düşüncelere katılmıyorum, sonuçta forum yönetimince açılmış bir kategori de mevcut gülelim eğlenelim adı altında ve bu konu da gülelim eğleneleim kategorisinde, yani ciddiyete veya forum saygınlığına halel getirecek bir durum yok bence
( kümesteki kazlar şeklindeki talihsiz yorum hariç, )

Paylaşımsa, uygun kategoride , paylaşacak bir şeyi olan herkes , site kuralları dahilinde dilediğini paylaşabilmeli, ekstra sınırlamalara , yasaklamalara maruz kalmadan.

bizler gelir idaresi çalışanları olarak burdayız dışardan katılım olmasa daha iyi olur bencede....
Öyle değil işte sn.sofi;
sizin dışardakiler diye tanımladıklarınız , aslında siz daha dışardayken bile içerde olanlar değilmidir zaten?
Böyle bir talepte bulunmaya hakkınız bile yok, tıpkı bence kimsenin : bu forumda böyle yazışmalar sohbetler olmasın şeklinde bir talepte bulunmaya hakkı olmadığını düşündüğüm gibi.

Son düzenleme:
Genel olarak bir stres atma, eğlenme bölümü olarak kullanmayı düşündüğünüz bir bölüm herhalde burası,
her ne kadar , burası bir bilgi paylaşımı forumu , yazılan mesajlar ciddiyete zarar verecektir şeklinbdeki düşüncelere katılmıyorum, sonuçta forum yönetimince açılmış bir kategori de mevcut gülelim eğlenelim adı altında ve bu konu da gülelim eğleneleim kategorisinde, yani ciddiyete veya forum saygınlığına halel getirecek bir durum yok bence
( kümesteki kazlar şeklindeki talihsiz yorum hariç, )

Paylaşımsa, uygun kategoride , paylaşacak bir şeyi olan herkes , site kuralları dahilinde dilediğini paylaşabilmeli, ekstra sınırlamalara , yasaklamalara maruz kalmadan.

Öyle değil işte sn.sofi;
sizin dışardakiler diye tanımladıklarınız , aslında siz daha dışardayken bile içerde olanlar değilmidir zaten?
Böyle bir talepte bulunmaya hakkınız bile yok, tıpkı bence kimsenin : bu forumda böyle yazışmalar sohbetler olmasın şeklinde bir talepte bulunmaya hakkı olmadığını düşündüğüm gibi.
iyi güzelde neden katıldığımız ilk günden beri olumsuz tepkilerinize maruz kalıyoruz....

forum kurallarına uygun şekildeki katılım kimseyi rahatsız etmemeli bencede bu yüzden arkadaşlar burda olmaya devam edelim biz.. üyelikten çıkmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum kaçacak bi durumumuz yok bizler hep birlikte burdayız......

iyi güzelde neden katıldığımız ilk günden beri olumsuz tepkilerinize maruz kalıyoruz....
bizler gelir idaresi çalışanları olarak burdayız dışardan katılım olmasa daha iyi olur bencede....
Sanırım sebep bu,
siz maliyecileri SİZLER olarak, diğer üyeleri de KENDİNİZDEN OLMAYANLAR olarak görmeniz,
diğer üyelerin de SİZLERİ ( bu tanım size ait olduğundan bu şekilde kullanıyorum) KENDİLERİNDEN olmayanlar olarak görmesi , asıl sebep bence.

Forum eğlence- geyik forumu değil, ama konu eğlence alt kategorisinde, bu kısım atlanmış tepki gösteren arkadaşlar tarafından,
diğer yandan bizler buraya geldik, az yer açın bize de tarzı yaklaşımın ardından, burası bize ait konu başlığı başkaları niye yazıyor ki veya şu forum kuralı bana göre saçma tarzı yaklaşımlarla çekilen tepkiler de boşa atılmamalı.
Forum hepimizin, elbette sizin de,
eğlenceli mesajlaşmalarınız yanında, forumun ana kuruluş amacı olan gerekli bilgi-tecrübe paylaşımlara da katkılarınızı yoğun olarak görebileceğimiz günler de gelecektir eminim.

Saygılar

Sanırım sebep bu,
siz maliyecileri SİZLER olarak, diğer üyeleri de KENDİNİZDEN OLMAYANLAR olarak görmeniz,
diğer üyelerin de SİZLERİ ( bu tanım size ait olduğundan bu şekilde kullanıyorum) KENDİLERİNDEN olmayanlar olarak görmesi , asıl sebep bence.

Forum eğlence- geyik forumu değil, ama konu eğlence alt kategorisinde, bu kısım atlanmış tepki gösteren arkadaşlar tarafından,
diğer yandan bizler buraya geldik, az yer açın bize de tarzı yaklaşımın ardından, burası bize ait konu başlığı başkaları niye yazıyor ki veya şu forum kuralı bana göre saçma tarzı yaklaşımlarla çekilen tepkiler de boşa atılmamalı.
Forum hepimizin, elbette sizin de,
eğlenceli mesajlaşmalarınız yanında, forumun ana kuruluş amacı olan gerekli bilgi-tecrübe paylaşımlara da katkılarınızı yoğun olarak görebileceğimiz günler de gelecektir eminim.

Saygılar
saygı bizden.. foruma dışardan geldik diyemi bütün bu tepkiler......hem bu forum hepimizin diyorsunuz hemde dışardan zoraki girmiş durumuna düşürüldük şu anda ne yazıkki sizin ifadenizle...dediğim gibi dün bir bugün iki elbetteki geyik forumu olarak görmüyoruz.. bilgi mevzuat sorunlarımız oluncada paylaşıyoruz yeri gelince... bizlere bu durumu sizler hissettirdiğiniz için zaten bu ikilem ortaya çıktı ne yazıkki ....

Hoş geldiniz, sefa geldiniz,

Sizden rica edilen yapacağınız paylaşımları, birlik beraberlik içinde düzeni bozmamak adına ilgili sayfalarda yapmanızdı.
Bunun nesi zor geldi de işi yokuşa sürüyorsunuz acaba?
Şiir se şiir bölümü mevcut,
Eğlence ise bölümü mevcut,

Hoş geldiniz, sefa geldiniz,

Sizden rica edilen yapacağınız paylaşımları, birlik beraberlik içinde düzeni bozmamak adına ilgili sayfalarda yapmanızdı.
Bunun nesi zor geldi de işi yokuşa sürüyorsunuz acaba?
Şiir se şiir bölümü mevcut,
Eğlence ise bölümü mevcut,
çok teşekkürler.. kimse burda mevcut düzeni bozmak için bulunmuyor..bilmeden hatalı davranışlar olabilir...paylaşımlarımızda ilgili bölümlerde devam ediyor zaten iyi çalışmalar......

Arkadaşlar kusura bakmayın ama konuları gereksiz uzatıyoruz.
Bu forum herkesin.Herkes gelir fikrini özgürce beyan eder.İstediğini paylaşır,ister çalar ister söyler.Bunlar forum kuralları,saygı ve hoşgörü çerçevesindeyse kimse sesini çıkarmaz,hatta bizde eşlik eder,oynar güleriz.Kuralların dışında olan söz ve tavırlarda da zaten yöneticiler gerekli uyarıyı yapar,yapamasa dahi,bizler üye olarak bu uyarıları yaparız.Neticede eğlenelim derken kimseyede hakaret etmeye hakkımız hatta böyle bir niyetimizde yok.
Kaldı ki yeni arkadaşlar,sayın yöneticiden gerekli izni ve onayı almışlardır.henüz daha tanışma aşamasında olduğumuz için birbirimizi zamanla daha iyi tanıyacağımızı ümit ediyorum.
Şimdi isterseniz bu tavır,davranış olayına son noktayı koyalım.Güzel şeyler paylaşmaya devam ve gayret edelim.Herşeyi zamana bırakalım..
Saygılar

Arkadaşlar kusura bakmayın ama konuları gereksiz uzatıyoruz.
Bu forum herkesin.Herkes gelir fikrini özgürce beyan eder.İstediğini paylaşır,ister çalar ister söyler.Bunlar forum kuralları,saygı ve hoşgörü çerçevesindeyse kimse sesini çıkarmaz,hatta bizde eşlik eder,oynar güleriz.Kuralların dışında olan söz ve tavırlarda da zaten yöneticiler gerekli uyarıyı yapar,yapamasa dahi,bizler üye olarak bu uyarıları yaparız.Neticede eğlenelim derken kimseyede hakaret etmeye hakkımız hatta böyle bir niyetimizde yok.
Kaldı ki yeni arkadaşlar,sayın yöneticiden gerekli izni ve onayı almışlardır.henüz daha tanışma aşamasında olduğumuz için birbirimizi zamanla daha iyi tanıyacağımızı ümit ediyorum.
Şimdi isterseniz bu tavır,davranış olayına son noktayı koyalım.Güzel şeyler paylaşmaya devam ve gayret edelim.Herşeyi zamana bırakalım..
Saygılar
ben kendi adıma iyi çalışmalar diyerek son noktayı koymuştum zaten çok teşekkür ediyorum hoşgörülü anlayışınızdan dolayı saygıyla....