arkadaşlar maliyette ne durumdasınız ben hala kötü durumdayım çalışmaya vakit bulamıyorum. en fazla akşamları 1-2 saat çalışabiliyorum. Bu sefer sınavda ne çıkar sizce fikri olan var mı? Ben matematiksel dağıtım çıkar diye tahmin ediyorum
arkadaşlar maliyette ne durumdasınız ben hala kötü durumdayım çalışmaya vakit bulamıyorum. en fazla akşamları 1-2 saat çalışabiliyorum. Bu sefer sınavda ne çıkar sizce fikri olan var mı? Ben matematiksel dağıtım çıkar diye tahmin ediyorum
Bende çok bunalımdayım maliyetle vergi var verginin yüzüne bakmadım artık bitsin bu çile bir önceki sınavda ikisine de çok iyi hazırlanmıştım.Kalınca moralmen çökmüştüm şimdide aynı konuları çalışmak çok sıkıcı.Kursa giden arkadaşlardan destek bekliyorum forumda sanki kimse yok yada geçen sınavda herkez ruhsatını aldı bir bizmi kaldık buralarda![]()
Aynen betül hanım geçen sınavda 1 ay çalışmıştım maliyete ve kaldım. o şoktan sonra bu sınavda hiç çalışma isteğim yok zaten işe de başladığım için vakit bulamıyorum.maliyetten sadece biz kaldık sanırım geçen sınavdan kimse yok forumda
Aynen betül hanım geçen sınavda 1 ay çalışmıştım maliyete ve kaldım. o şoktan sonra bu sınavda hiç çalışma isteğim yok zaten işe de başladığım için vakit bulamıyorum.maliyetten sadece biz kaldık sanırım geçen sınavdan kimse yok forumda
fuat hocanın canlı maliyet muhasebesi dersi başlayacak saat 22.00 da arkadaşlar tavsiye ederim. fauat hoca face de linkini yayınladı
Planli veya matematiksel dagitim diyorlarmis hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Tüh kaçırdım desenize sosyal paylaşım sitelerine yüklenmiştir herhalde.Zaman daraldı allah herkezin yardımcısı olsun bu dönem sanki sınava giren az birkaç kişi kaldık sanki forumun eski yoğunluğu paylaşımları yok