Maliyet Muhasebesi Stona Göre Günlük Çalışma Notları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stonhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Maliyet Muhasebesi Stona Göre Günlük Çalışma Notları

notlar geldi tekrar teşekkürler. Annelerimizin dediği gibi Allah zihin açıklığı versin :)

banada notlar gelmiş tekrardan Allah razı olsun

kardeşim notları aldım çok teşekkür ederim. Allah emeğini boşa çıkarmasın inş.

herkese hayırlı akşamlar

stonhand ' Alıntı:
mail adresleri belli olmasın diye tek tek mail atıyorum sonra toplu mail faciası yaşamayalım. 30 dk dır mailleri gönderiyorum ve sonunda bitti vatana millete hayırlı uğurlu olsun efsane hocanın kitabıda çıkacakmış alabiliyorsanız ilerde onuda alın işinize yarar size yaramazsa tanıdığınıza yarar
Benden bu kadar hadi iyi akşamlar.

mail bir tek idealist arkadaşımıza gitmedi hatalı mesajı verip geri dönüyor bende çözemedim 2 kere denedim banamısın demedi okuyorsa başka bir mail adresinden mail atsın onuda çözelim yoksa bu mail faslını artık kapatıyorum
Sağolasın arkadaşım gelmiş bu sefer. Yardımların için çok teşekkürler. Allah bu iyiliğini karşılıksız bırakmaz inşallah.

Mail işi bitti stonhand1 hotmail adresi artık açılmamak üzere kapandı gitti tekkeyi bekleyen çorbayı içer diye boşuna demedik çorbalar içildi bu iş burda bitti.
herkese hayırlı çalışmalar özellikle sınava girecekler işi ciddiye alıp 1 haftada olsa düzenli çalışsınlar ellerindeki altındanda değerli bir nottur lütfen maliyeti savsaklamayın.

herkese iyi akşamlar mesai bitsin artık benimde ders çalışmam lazım hatta bu gece sabahlamam lazım :o ;D ;D.

ama ben işten yeni gelip yeni bakabildim yeni mesajlara :'(

Şu devirde bu güzel paylaşımınla insan olduğumuzu hatırlatan değerli arkadaşım stonhand,dilerim ki karşına hep senin gibi iyiler çıksın.Mailin ulaştı.Çok sağol.

üstad heralde geç kaldık notlar için yine şansımız varsa mail attım hep burdaki maile hemde özele notları bana uylaştırabilrisen çok sevinecem.saygılar..iyi çalışmalar...

ulan geç kaldık not için işe bak açıkartırma pazar usulu oldu bu sefer alan kaptı
tekrardan notlara ulaşma imkanımız varmıdır

Geç kalanlarında notları son kez mail atıldı ve dergah kapandı son çorbalar servis edildi bu saatten sonra ancak ders çalışır ve soru tartışabiliriz.
Herkese iyi akşamlar ston kardeşiniz bugün sabahlayacak ve notları hatmedecek çarşamba ve perşembe günüde ortak soru tartışır bu işe noktayı koyarız.

ulan harbiden geç kaldık diyoruz yaa
dersde çalıştık hocam merak ettim efsane hocayı valla

yahu gönderdim ne geç kalması medcezir kardeşim sanada mail attım geç kalan yok ancak bu saatten sonra gerçekten geç kalındı yapacak birşey yok en azından ben kampa giriyorum elinde dosya olan paylaşmak isterse tabiki mail atar ancak benden bu kadar daha bugün sabahlayıp hatim indiricem ;D ;D

eyvallah saolasın yeni gördüm kusura kalma

Sevgili Stonhand,

Araliktaki ilk girisimde, 2 dersten kalmak, ozellikle de icinde muhasebe gecen 2 dersten kalmak cok zoruma gitmisti; ama bu sayede, etrafimizda sizin gibi iyi insanlarin oldugunu gorme sansini elde etmis oldum. Hakikaten ne kadar tesekkur etsem azdir. Hem bu donem hem de bundan sonraki SMMM adaylari sizi uzun senelerce tesekkurle anacak.

Insallah son dersinizi verir ve kisa bir sure sonra sizi TURMOB'un komisyonlarinda goruruz. Sizin gibi insanlara oralarda ihtiyacimiz var.

Bol sans ve basarilar dilerim. Iyi Calismalar...

notlar elime ulaştı çoook teşekkür ederim ^^

stona kardeş banada notları gönderebilirmisin biraz geç kaldım ama kusura bakma benimde son hakkım yardımcı olursan senden Allah razı olsun
[email protected]

arkadaşlar stone kardeş burda değil heralde son hakkım gerçekten çok zor durumdayım sizlerden biri o notları gönderirse çok makbule geçer şimdiden Allah razı olsun

Arkadaşlar afedersiniz ama bu efsane hoca kim?Sınav komisyonunda mı? ::)