life ' Alıntı:Hizmet gider yeri demiyor,hizmet gider payı diyor , sanırım ben yanlış yapmışım.
nedeni sınav kağıtlarına olan hakimiyetinizi kırmak.2 ay sonra sonuçlar acıklandıktan sonra cevaplar acıklanıyor.bu süre zarfında ne yaptığınızı unutuyorsunuz,böylece kaderinize razı olmanız biraz daha kolay oluyor,zira hemn cevaplar yayınlansa ne yaptığınızdan cok emin olur ve ona göre itiraz tta dava açma konularına kararlı olursuuz.bu nedenle sınava girenlerin hafızaları bi nevi silinmeye çalışıyor.bence bugünden itibaren tesmere cevapların 1 hafta içinde yayınlanması için baskı yapın,sonuçta kpss öss hatta ünüversitelerde sınavlardan hemen sonra hocalar cevapları bizlerle paylaşmıyormuydu.hangi üniversitede vize final soru cevapları 2 ay sonra hacalar tarafından acıklanıyor.arkadaşlar kıızmayın ama bu aşamaya gelmiş okumuş,önemli bir belgeyi etiketi alabilme kapasitesine sahip kişiler olarak hakkımızı alma arama konusunda aciziz,böyle bir irade yaptığı mesleki işlerdede nekadar başarılı olur.hakkınız oldugunu düüşündüğünüz hiçbirşeyi başlkalarının insiyatifine bırakmayın,onlar düşünsün şu işi şöyle yaparsak meslek adaylarından yogun tepki gelir yapamayız.sınavdan cıktınız ,sizin hakkınız biran önce tesmerden sınavın cevaplarını alıp yaptıklarınızla karşılaştırmak,2 ay sonra inanın çok geç olacak çünkü sınav kağıtlarınızı hatırlamakta bile zorlanacaksınız ,herşey oldu bittiye gelecek,nasılsa bidaha girerim diceksiniz.tekrar sınav sitresi otur çalış zaman emek ,kolay şey değil bunlar.bunları neye dayanarak söylüyorsun derseniz tecrube derim.beni tanıyan arkadaşlar tanır.itirazdan geçtim .geçmek hakkımdı emindim dava için avukatla bile görüşmüştüm ama bukadar emin olmama rağmen zamn zamn acaba benmi yanlış hatırlıyorum ,kağıdım geçebilecek kadar iyi değilmiydi diye düşündüğüm anlar oldu,kendimi hayır ben geçer bir kağıt verdim ve hakkımı aramam gerektiği konusunda ikna ettiğim zamnlar oldu.bu ikilemelere düşüp hakkımızdan vazgeçmemizi bekliyorlar.bora123 ' Alıntı:bu soruların cevaplarını tesmer niye internet sitesinde şimdi yayınlamıyor.bilen varmı. neye dayanarak.
neden ısıtmadan başlattım çünkü soruda sorulan şu diğerlerinden en az gider payı alacak yerden başlanacak deniyorHaCkHaN ' Alıntı:2.dağıtım ısıtmadan başlamıyor diyenler var,keşke öyle olsa