Maliyet Muhasebesi Temmuz 2010

Ynt: Maliyet Muhasebesi Temmuz 2010

lafım size değil,kitabı alacaklar daha sonra başka kitaptan çıkacak,böyle bir aldanmanın içine girilebilir,sonuçta net olarak soruların hangi kitaptan çıktığı bilinmiyor sizin dediğiniz gibi

aralık maliyet sınavı temmuz gibi zormu olur yoksa çok kalan olduğu için kolaymı gelir.bu konuda görüşleri olan varmı

arkadaşlar herkese öncelikle geçmiş olsun. benim temmuz dönemi son hakkımdı ve maliyet kalan tek dersimdi.3 ay boyunca gece gündüz çalıştım kursa gittim.çıkmış soruları 2 kere çözdüm ama malesef sınavda 2 soruyuda yapmaya çalışsamda sonuçlar yanlış.bana gereken not sadece 50 not da yazdım sizce verilirmi?zor olan sınavlarda süpriz geçişler çok oluyor,ama bunlara güvenemiyorum da onca emeği bir çırpıda sadece bir 50 yi vermeyerek silebilirlermi arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum...çok çok fazla stres içindeyim uyuyamıyorum gerçekten

sizede geçmiş olsun,umarım geçersiniz geçen yıllarda bahsettiğiniz gibi not yazan arkadaşlarım vardı İnşaallah etkisi olur bu günlerde güzel diyemeyeceğim ama anı olarak kalır.

diyar2 ' Alıntı:
arkadaşım inşallah emeğin boşa gitmez ne diyim zor bir durum oda başkanınızla görüşün bence genelde son hak ve tek ders durumlarında ricacı olduklarını duydum bağlantıları var valla açıkçası haksız rekabet had safhada kimi hiç bakmadan tüm dersleri verir kimiside bizim gibi sürünür siz işinizi şansa bırakmayın bence.

son hak ve tek derste ricacı olduklarını nerden duydun?
çünkü ,son hakkında kalan arkadaslar var eğer maliyet gibi küçük bir hatayla tüm sorunun gittiği bir derste
kağıt 15 likse ricacı olundu diye 50 yapıyorlarsa diğer kişilere haksızlık olur ...
ama 40 gibi bir notsa 50 ye tamamlanabilir

bütün kombinasyonları denedim maliyetten 43-47 arası geliyor,50 ye tamamlarsa amenna

HaCkHaN ' Alıntı:
bütün kombinasyonları denedim maliyetten 43-47 arası geliyor,50 ye tamamlarsa amenna
sen hala hesap peşindemisin :D sen sonuçlar açıklanınca belgeyi alacaksın buna kesin eminim. ;)

sinanyucel ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
sen hala hesap peşindemisin :D sen sonuçlar açıklanınca belgeyi alacaksın buna kesin eminim. ;)

hani ordan,geçen dönemde böyle ümit ediyorduk,böyle kombinasyonlar yapıyorduk,sonuç hüsran olmuştu,seninde benimde belli olmaz.bir umut beklemeye devam

HaCkHaN ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

hani ordan,geçen dönemde böyle ümit ediyorduk,böyle kombinasyonlar yapıyorduk,sonuç hüsran olmuştu,seninde benimde belli olmaz.bir umut beklemeye devam
yok bu sefer geçen sefer gibi olmayacak senın yaptığın sonuçları gördük bu geçmen için yeterli olabilir ben aralığa çalışmaya başladım.

ne.... çalışmaya başladınmı? hadi baba,den den :D

yahu ben başlayamadım daha açıklanmadan konstra olamıyorum bir türlü , o değil bütün konuları bilirken hepsini unuttum,bu dönem satışların maliyeti tablosu gelsin artık bıktım her dönem bu döne gelecek bu dönem gelecek diye diye

HaCkHaN ' Alıntı:
ne.... çalışmaya başladınmı? hadi baba,den den :D

yahu ben başlayamadım daha açıklanmadan konstra olamıyorum bir türlü , o değil bütün konuları bilirken hepsini unuttum,bu dönem satışların maliyeti tablosu gelsin artık bıktım her dönem bu döne gelecek bu dönem gelecek diye diye
evde oturunca ister istemez çalışıyorsun artık ama kafa almıyorkı unutmuşuz hepsini sadece okuyoruz evet aynen senın gıbı durum var açıklamadan konsantrasyon olmuyor sadece can sıkıntısı arada birde pes10 oyna çalışmam öyle gidiyor ;D sorular konusunda artık eskisi kadar rahat olmayacağız anlaşılan kombinasyonu değiştiriyorlar ama sen dert etme senin son sınavın oldu artık ;)

geçen dönemde böyle gaz verdin,sonuç kötü oldu,zamana bırakalım :) ama umudum umutsuzluğumdan daha az..
game ranger diye bir server program var,onu indirde , karşılıklı pes10 oynayalım :)

arkadaşlar maliyet komisyonundaki hoca değişmiş yüzde yüz hocalar öyle söyliyor. martta denetim ve muhasebe komisyonundaki kimin olduğunu bulanlar şu maliyete el atsın .hiçbir şekilde bilgi verilmyor maliyet komisyonnda kimin olduğu konsundaa. çok tepki aldığı için gizli kalcakmış bu hocayı nasıl bulabilriz fikri olan yokmu kursdaki hocalar bile bilmiyor bizi temmuzda döken gizemli hoca kim nasıl ögrenibilriz bu konuda hçbir yerden bilgide alamıyoruz

öncelikle çok tepki aldığını,hocanın değiştiğini filan nerden öğrendin?

maliyetten kursa gidiyorum hoca söyledi değişdiğini ama kim olduğu konsunda kimse birşey bilmiyor bukadar kişiyi döktükden sonra bilgi verirlermi vermiyorlar gizli kalcağını söyledi çünkü hocaya çok tepkiler varr

daha öncedende oda ve kurslar tarafından bilgi verilmiyordu,bir tek komisyonda yurdakul çaldağ ın olduğu söylentileri vardı , tabi ki buda kesin değildi..

yeni komisyonda soruları zor ve karışık sorduğu için ortalamayı biraz geriye çekmesi lazım

temmuz maliyet sınavındaki ilk sorunun cevabı 4 sayfa sürmüş hoca söyledi 1.5 saat içersinde hem safhayı hemde kademeli sorusunu yapmanız imkansız dedi . tamamen kasıtlı olarak bırakılmak için hazırlanmış sorular olduğunu söyledi.türkiye genelinde 2000 kişi döküldüğüne göree aralık sınavında kolay olacakmış . hocanın görüşleri bu şekilde

kırmızı gül bi bilgin var mı ne zaman açıklanır sınav

bu konuda bilgim yok ama bu konuda herkesin ortak görüşü var bu hafta cuma engeç pazartesi açıklanır .ben de bu konuda arkdaşlara katılıyorum hakkımıza hayırlsı enazından herkes maliyet dışındaki derslerden geçer .