diyar2 ' Alıntı:arkadaşım inşallah emeğin boşa gitmez ne diyim zor bir durum oda başkanınızla görüşün bence genelde son hak ve tek ders durumlarında ricacı olduklarını duydum bağlantıları var valla açıkçası haksız rekabet had safhada kimi hiç bakmadan tüm dersleri verir kimiside bizim gibi sürünür siz işinizi şansa bırakmayın bence.
sen hala hesap peşindemisinHaCkHaN ' Alıntı:bütün kombinasyonları denedim maliyetten 43-47 arası geliyor,50 ye tamamlarsa amenna
sinanyucel ' Alıntı:sen hala hesap peşindemisinHaCkHaN ' Alıntı:bütün kombinasyonları denedim maliyetten 43-47 arası geliyor,50 ye tamamlarsa amennasen sonuçlar açıklanınca belgeyi alacaksın buna kesin eminim.
![]()
yok bu sefer geçen sefer gibi olmayacak senın yaptığın sonuçları gördük bu geçmen için yeterli olabilir ben aralığa çalışmaya başladım.HaCkHaN ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:sen hala hesap peşindemisinHaCkHaN ' Alıntı:bütün kombinasyonları denedim maliyetten 43-47 arası geliyor,50 ye tamamlarsa amennasen sonuçlar açıklanınca belgeyi alacaksın buna kesin eminim.
![]()
hani ordan,geçen dönemde böyle ümit ediyorduk,böyle kombinasyonlar yapıyorduk,sonuç hüsran olmuştu,seninde benimde belli olmaz.bir umut beklemeye devam
evde oturunca ister istemez çalışıyorsun artık ama kafa almıyorkı unutmuşuz hepsini sadece okuyoruz evet aynen senın gıbı durum var açıklamadan konsantrasyon olmuyor sadece can sıkıntısı arada birde pes10 oyna çalışmam öyle gidiyor ;D sorular konusunda artık eskisi kadar rahat olmayacağız anlaşılan kombinasyonu değiştiriyorlar ama sen dert etme senin son sınavın oldu artıkHaCkHaN ' Alıntı:ne.... çalışmaya başladınmı? hadi baba,den den
yahu ben başlayamadım daha açıklanmadan konstra olamıyorum bir türlü , o değil bütün konuları bilirken hepsini unuttum,bu dönem satışların maliyeti tablosu gelsin artık bıktım her dönem bu döne gelecek bu dönem gelecek diye diye