Ynt: Maliyet Muhasebesi Temmuz 2010
sen neden
HaCkHaN ' Alıntı:
ben aralık 2009 sınavından bahsediyorum,demek istediğim aynı bu dönemdeki gibi sorular zordu , zor olduğunu için sınavı okuyan kişi tölerans tanıyabiliyor,mart ayında zaten maliyet sınavı çok kolaydı ve dikkat et 43-45 ile kalan çok fazla oldu,diğer sınavlarda 45 ve üzeri kalana ben çok az rastladım,çünkü sorular zor olunca bu 45 ler 50 ye tamamlanıyordu...
ayrıca mart ayında 43-45-47 kalan bir çok kişi itiraz sonucu geçmiştir.
sürekli kafandaki doğruları istatistik veri gibi millete sunup milleti yanıltıyorsun.
43-45-47 ile kalanlar itirazdan geçmiş miş. bitek benmi 40 alıp itirazdan 50 ile geçtim.
kırmızı gülde 80 beklerken 40 la kalan bir arkadaştı ve cevaplarından emindi aynı benim emin olduğum gibi ve kendisi 40 la kaldı.
yeter arttık bu sınavların uzamn kişisi gibi konuşup mileti yanıltıp durma.kız sana ben 40 la kaldım diyince sen kızın kalmasını haklı göstereceksin yaa heemn 43,45,47 alanlar itirazdan geçti diyorsun.yazılanları sürekli takip ediyorum ve sen sürekli sallayıp duruyorsun,yeter artık gerçeklikten uzak istatistiklerini kendine salkla,milletide yanıltma.iyice baydı senin saçma yorumların.
bariz bişekilde yaşayıp gördükkü aralık zordu millet döküldü.mart kolaydı gecen çok oldu bunun yanında geçmeyi hakkıyla bekleyip kalnlarda oldu.temmuz martta kolaydı diye millet geçti diye tekrar dengeyi kumak için zorlaştırdılar ama soruyu soran abarttığı için haddinden fazla zor sormuş ve buda gösteriyıorki aralık marta olduğu gibi kolay olacak ve yine gecen çok olurken geçmeyi beklerken kalan arkadaşlarda çok olacak.aralıkta sınava girecek arkadaşlara 3 dönem maliyete girmiş ve tecrube sahibi bir arkadaşınız olarak şunu tavsiye ediyorum ,
kesinlikle ama kesinlikle sınavda cevaplarınızı sonra hatırlarım kolaydı zaten deyip cevaplarınızı almamazlık yapmayın çünkü bizler gibi kesin gecerim derken kalıp itiraz etmek zorunda kalabilrisiniz.itiraz ederkende kendinizden çok emin olmak için cevaplarınızı kaybetmiceginiz bir kağıda not alın zira itirazda dahi geçeçeğinizden çok emin olduğunuz halde kalabilrisiniz kırmızıgül arkadaşımızda olduğu gibi. çok emin olsak bile kalınca ne değişecek cevapların elimizde olmasının ne faydası var dememyin o noktaya gelince okadar hırslı oluyorsunuzki kendinizden emin olmanız sizlere hakkınızı gerekirse mahkeme yoluyla alma yoluna götürüyor.zaten kazanırsanızda dava masraflarını karşı taraf ödüyor diye imkanım yok dava açmaya gibi bahanelerede sığınmıyorsunuz.
kafanızı saçma yorumlar yapan kişilerin yorumlarıyla karıştırmayın.sınavda yaptığınız herşeyden emin olun acaba yapamadımmı dememek için cevaplarınızı not alın .sınavların gördügünüz gibi hazırlanış standardı olmadığı gibi okuma standardıda kesinlikle yok.(kagıtlarında emin olan iki kişiden kırmızı gül arkadaş kalırken benim geçmem gibi)43,45,47 tamamlanıyor gerisi tamamlanmıyor diye bişey yok biri tamamlanırken diğeri tamamlanmaya bilir.yapmanız gereken kağıtlarınızda ne yaptığınızı kesinlikle bilmeniz emin olmanız ve şüpeye düşmemek için sınavda sonuçlarınızı not almanız ve haksızlığa ugradığınızı düşündüğünüzde size verilen tüm imkanları kullanıp hakkınızı aramanız.