kesin bir açıklanma tarihi var mı?
29.08.2014 açıklanma tarihi ama daha önce de açıklanabilir mesela bu cuma bekliyoruz..:alkış:
kesin bir açıklanma tarihi var mı?
29.08.2014 açıklanma tarihi ama daha önce de açıklanabilir mesela bu cuma bekliyoruz..:alkış:
Benim son hakkım ve son dersti maliyet , yine düşük not aldım, endişeliyim itiraz ettim ama umudum yok
Darkrain sınav kağıdınıza dersinizin son hak ve tek ders olduğunu belirten bir not yazdınız mı ?
Benimde 4. girişimdi sadece maliyet kalmıştı. Kasım sınavı son hakkım olacaktı, Umutsuz bir şekilde kalacağımı düşünerek gittim kursa yazıldım. Tavsiye üzerine farklı kaynak kitaplar aldım. Düzenli şekilde çalışmayı planlarken maliyetten geçtiğimi öğrendimSizlere tavsiyem umudunuzu yitirmeden canla başla çalışın ve bu dersi yabana atmayın..
Yok öyle bir dünya, onların hepsi ütopya, kandırmayın arkadaşlar kendinizi.
şu kaynakları bizede yassanız :![]()
Çıkmış sınav soruları kurs kaynakları rutin çalışmalarım içindeydi hep sonrasında Kamil Büyükmirza ve Mevlüt Karakaya kitaplarını görüştüğüm bir hocanın tavsiyesi üzerine aldım ve dediği cümle şu oldu; bunların sözelleride dahil satırı satırına oku olmadı başa dön kitabı tekrar bitir, bir soruyu okuduğunda tereddütsüz çözüme ulaştığını farkedeceksin, sonrasında ben bu sınavı kesin kazanırım diyebildiğinde hazır hissettiğinde gir yoksa pas hakkını kullan ve çalışmalarına devam et çünkü senin son hakkın...
Not: kitaplar elimde ve çok temizdir, isteyen arkadaşlar irtibata geçebilir...
Çıkmış sınav soruları kurs kaynakları rutin çalışmalarım içindeydi hep sonrasında Kamil Büyükmirza ve Mevlüt Karakaya kitaplarını görüştüğüm bir hocanın tavsiyesi üzerine aldım ve dediği cümle şu oldu; bunların sözelleride dahil satırı satırına oku olmadı başa dön kitabı tekrar bitir, bir soruyu okuduğunda tereddütsüz çözüme ulaştığını farkedeceksin, sonrasında ben bu sınavı kesin kazanırım diyebildiğinde hazır hissettiğinde gir yoksa pas hakkını kullan ve çalışmalarına devam et çünkü senin son hakkın...
Not: kitaplar elimde ve çok temizdir, isteyen arkadaşlar irtibata geçebilir...
mailde maliyetle ilgili sorular vardı onları 2 kez çözseniz geçersiniz.maliyeti gözünüzde çok büyütmeyin.maliyeti zor yapan korkularınız