personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

doğru söylüyosun..allahtan sınavdan sonra yapmıyosunuz demek lazım :D

Sınav yaklaştıkça korkum artıyor

katılıyorum size artık bitsinde şu iki gün rahat bir nefes alsak.sıkıntı stresten mahvolduk iyice.allah kimsenin emeğini boşa götürmesin inş.herkesin gönlüne göre olur bı sınav dilerim.

birbucuk ' Alıntı:
Allahım inşallah çalıştığımız yerlerden soru sorarlar.(amin)

Amin...

Valla artık o kadar bunaldım ki, hiç ders çalışacak mecalim kalmadı, son üç gün, gayret diyorum ama, nafileee...

arkadaşlar selam bende maliyet ve denetim den girecem ankaradaki toplantıya katılacam sizleride bilgilendiririm

evet arkadaşar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar diliyorum.

pamukşeker ' Alıntı:
arkadaşlar selam bende maliyet ve denetim den girecem ankaradaki toplantıya katılacam sizleride bilgilendiririm

arkadaşım çok makbule geçer bilgilerini paylaşırsan.Ne zaman yapılacakmış toplantı acaba

arkadaşlar allah hepinize allah yardımcı olsun. Ben sınava girmeyeceğim allahım bu çile bitti ama heyacanı bambaşkaydı ve kurstan sevgili arkadaşlarım var giren onların heycanına ortak ve destek olmak adına bende istanbul göztepede yapılacak sınav yerine geleceğim ve hepinize dışardan dualar edip yollayacağım haberiniz olsun.

pamukşeker ' Alıntı:
arkadaşım vergidende bilgilendirirsen seviniriz.sınavda hepinize başarılar.

pamukşeker ' Alıntı:

Denetimden bahsetmiyorlar galiba ama birşey öğrenirseniz lütfen bizle paylaşınız.

hafta sonu sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar. umarım çalışan herkes emeğinin karşılığını alır. çalıştığınız yerden gelir inşallah sorular. :)

Allah(CC)
hepinize kolaylık wersin...........
Başarılar dilerim...

Selam arkadaşlar,
İnşallah herkes istediği sonucu alır.
Kasım sınavında 4 dersi vermiştim denetim maliyet ve vergi hukuku kaldı.Bu sınava hiç çalışamadım. Zamanlama açısından bizim için çok kötü bir dönemdi, herşey üstüste.En azından denetimi vereyim diye 1 haftadır işe gitmiyorum ama bi işe yaramayacak gibi. Dün de dayımın ölüm haberini aldım.Bu sınavdan elim boş dönecem galiba. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

başınız sağolsun.ama allahtan ümit kesilmez.kendinizi bırakmayın.inş.bildiğiniz yerlerden soru gelir ve geçersiniz.derslerinizden

başın sağolsun arkadaşım umutsuzluğa kapılma genede.

çok teşekkür ederim. sağolun. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inş.

Sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Bende babamın sağlık sorunundan dolayı çalışmadan gidiyorum. boş gidip sanırım boş dönücem malesef.