aaynur ' Alıntı:Selam arkadaşlar,
İnşallah herkes istediği sonucu alır.
Kasım sınavında 4 dersi vermiştim denetim maliyet ve vergi hukuku kaldı.Bu sınava hiç çalışamadım. Zamanlama açısından bizim için çok kötü bir dönemdi, herşey üstüste.En azından denetimi vereyim diye 1 haftadır işe gitmiyorum ama bi işe yaramayacak gibi. Dün de dayımın ölüm haberini aldım.Bu sınavdan elim boş dönecem galiba. Allah hepinizin yardımcısı olsun..
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:arkadaşlar allah hepinize allah yardımcı olsun. Ben sınava girmeyeceğim allahım bu çile bitti ama heyacanı bambaşkaydı ve kurstan sevgili arkadaşlarım var giren onların heycanına ortak ve destek olmak adına bende istanbul göztepede yapılacak sınav yerine geleceğim ve hepinize dışardan dualar edip yollayacağım haberiniz olsun.
aaynur ' Alıntı:Selam arkadaşlar,
İnşallah herkes istediği sonucu alır.
Kasım sınavında 4 dersi vermiştim denetim maliyet ve vergi hukuku kaldı.Bu sınava hiç çalışamadım. Zamanlama açısından bizim için çok kötü bir dönemdi, herşey üstüste.En azından denetimi vereyim diye 1 haftadır işe gitmiyorum ama bi işe yaramayacak gibi. Dün de dayımın ölüm haberini aldım.Bu sınavdan elim boş dönecem galiba. Allah hepinizin yardımcısı olsun..
umutburcak ' Alıntı:yakınını kaybeden arkadaşım başın sağolsun. babası rahatsız olan arkadaşa da Allah babanıza acil şifalar versin.
stress sıkıntı artık hepimizde hat safhada. benim beynim çorba gibi hiç bişey bilmiyorum beynim bomboş sanki. ama şu da var biz çok zor bir iş yapıyoruz arkadaşlar. bu sınavı yapan, soruları soran, kağıtları okuyanların hiç biri bu ruhsatı almak için bizim kadar emek vermedi. bizim gibi onlarca gereksiz şeyi ezberlemek zorunda kalmadı, işten ölü gibi gelip sabahlara kadar ders çalışmak zorunda kalmadı. hepsinden daha zor ve çetin şartlarda uğraşıyoruz.
onun için Allah herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah. veremediğimiz dersler için de üzülmeyelim, her işte bir hayır var diyelim...onlar her ne kadar vermek istemese de biz bu ruhsatı er veya geç a-la-ca-ğız..
ankara toplantısına katılan yokmu arkadaşlar...sınavda başarılar.allah hepimizin yardımcısı olsun....pamukşeker ' Alıntı:arkadaşlar selam bende maliyet ve denetim den girecem ankaradaki toplantıya katılacam sizleride bilgilendiririm
aslan81 ' Alıntı:yakınını kaybedeb arkadaşa başın sağolsun ALLAH RAHMET ETSİN...
arkadaşlar debeleniyorum ben , elimden başka birşey gelmiyor adeta çırpınıyorum benim tek dersim var vergi. bunu komisyona nasıl bildiririm sizce kağıda yazmalımıyım tek dersim kaldığını yazmamalımıyım :?:?:?:
yazarsamda ne yazacam onu bilmiyorum ;D ::
:
herkese ALLAH YARDIM ETSİN, hakeden herkes gönlüne göre olanı başarırı inşallah...
akın hepimizin ortak duygusunu o kadar güzel dile getirmişsinki gerçekten bitsede kurtulsak artık saatler kaldı.allah kurtarsın hepimizi herkese başarılar diliyorum arkadaşlar heyecansız stressiz sakin bir sınav geçrimenizi temenni ediyorum.akin94k.t.m.l. ' Alıntı:Bitsede kurtulsak hiç bir şeyden zevk alamaz hale geldik.Bir film izleyeyim diyorsun suçluluk hissi beliriyor sanki bir ses sana film izleyeceğine ders çalış diyor,biraz uyuyayım diyorsun yine aynı ses 5-6 saat uyudun yeter kalk ders çalış,işe git.Havada çok güzel biraz gezeyim Aynı ses ne işin var sınav yaklaştı
Hatta bunları yazarken aynı ses bırak bunları dersine bak diyor.