personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar son 1,5 gün kaldı tüm stajer arkadaşlara başarılar diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

aaynur ' Alıntı:
Selam arkadaşlar,
İnşallah herkes istediği sonucu alır.
Kasım sınavında 4 dersi vermiştim denetim maliyet ve vergi hukuku kaldı.Bu sınava hiç çalışamadım. Zamanlama açısından bizim için çok kötü bir dönemdi, herşey üstüste.En azından denetimi vereyim diye 1 haftadır işe gitmiyorum ama bi işe yaramayacak gibi. Dün de dayımın ölüm haberini aldım.Bu sınavdan elim boş dönecem galiba. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

Başınız sağolsun, umarım sınavda şans sizden yana olur.

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
arkadaşlar allah hepinize allah yardımcı olsun. Ben sınava girmeyeceğim allahım bu çile bitti ama heyacanı bambaşkaydı ve kurstan sevgili arkadaşlarım var giren onların heycanına ortak ve destek olmak adına bende istanbul göztepede yapılacak sınav yerine geleceğim ve hepinize dışardan dualar edip yollayacağım haberiniz olsun.

Teşekkürler Erin hanım, desteğiniz için... Umarım bizler de ruhsatımızı aldığımız günü görürüz.

Arkadaşlar,

Gerçi sanırım herkesin bilgisi vardır ama yine de hatırlatmak istiyorum;
29 Mart gecesi saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın.
Herkese başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun...

Herkesin gönlüne göre olur inşallah.

aaynur ' Alıntı:
Selam arkadaşlar,
İnşallah herkes istediği sonucu alır.
Kasım sınavında 4 dersi vermiştim denetim maliyet ve vergi hukuku kaldı.Bu sınava hiç çalışamadım. Zamanlama açısından bizim için çok kötü bir dönemdi, herşey üstüste.En azından denetimi vereyim diye 1 haftadır işe gitmiyorum ama bi işe yaramayacak gibi. Dün de dayımın ölüm haberini aldım.Bu sınavdan elim boş dönecem galiba. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

aynı derslerlerimiz kalmış. inşallah geçeriz.

Bitsede kurtulsak hiç bir şeyden zevk alamaz hale geldik.Bir film izleyeyim diyorsun suçluluk hissi beliriyor sanki bir ses sana film izleyeceğine ders çalış diyor,biraz uyuyayım diyorsun yine aynı ses 5-6 saat uyudun yeter kalk ders çalış,işe git.Havada çok güzel biraz gezeyim Aynı ses ne işin var sınav yaklaştı

Hatta bunları yazarken aynı ses bırak bunları dersine bak diyor.

yakınını kaybeden arkadaşım başın sağolsun. babası rahatsız olan arkadaşa da Allah babanıza acil şifalar versin.
stress sıkıntı artık hepimizde hat safhada. benim beynim çorba gibi hiç bişey bilmiyorum beynim bomboş sanki. ama şu da var biz çok zor bir iş yapıyoruz arkadaşlar. bu sınavı yapan, soruları soran, kağıtları okuyanların hiç biri bu ruhsatı almak için bizim kadar emek vermedi. bizim gibi onlarca gereksiz şeyi ezberlemek zorunda kalmadı, işten ölü gibi gelip sabahlara kadar ders çalışmak zorunda kalmadı. hepsinden daha zor ve çetin şartlarda uğraşıyoruz.
onun için Allah herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah. veremediğimiz dersler için de üzülmeyelim, her işte bir hayır var diyelim...onlar her ne kadar vermek istemese de biz bu ruhsatı er veya geç a-la-ca-ğız..

sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarı diliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun....

Arkadaşlar benim nüfus cüzdanımda tc kimlik no yazmıyor acaba bir sorun olurmu.tesmerin sitesindeki listeyi bilgisayar çıktısı olarak yanıma alayım diyorum

Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

umutburcak ' Alıntı:
yakınını kaybeden arkadaşım başın sağolsun. babası rahatsız olan arkadaşa da Allah babanıza acil şifalar versin.
stress sıkıntı artık hepimizde hat safhada. benim beynim çorba gibi hiç bişey bilmiyorum beynim bomboş sanki. ama şu da var biz çok zor bir iş yapıyoruz arkadaşlar. bu sınavı yapan, soruları soran, kağıtları okuyanların hiç biri bu ruhsatı almak için bizim kadar emek vermedi. bizim gibi onlarca gereksiz şeyi ezberlemek zorunda kalmadı, işten ölü gibi gelip sabahlara kadar ders çalışmak zorunda kalmadı. hepsinden daha zor ve çetin şartlarda uğraşıyoruz.
onun için Allah herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah. veremediğimiz dersler için de üzülmeyelim, her işte bir hayır var diyelim...onlar her ne kadar vermek istemese de biz bu ruhsatı er veya geç a-la-ca-ğız..

Teşekkür ederim arkadaşım. Söylediklerinde haklısın sana tamamen katılıyorum. Zaten zor şartlarda nasıl çalıştığımızı anlasalar biraz olsun insiyatif kullanırlar.

arkadaşlar ben riske girmeyip temmuz sınavına gireyim dedim vergi + maliyet kaldı benim de umarım girenler çalışanlar emeklerinin karşılığını alırlar

tüm arkadaşlara başarılar diliyorum,benimde tek dersim maliyet ve son hakkım,kaydımı yaptırdım ama halen girip girmemek konusunda kararsızım,muhtemelen de mali tablolar analizi sorularını görüncen karar vereceğim temmuza bırakıp bırakmamaya ,
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...
Allahb yar ve yardımcınız olsun

pamukşeker ' Alıntı:
arkadaşlar selam bende maliyet ve denetim den girecem ankaradaki toplantıya katılacam sizleride bilgilendiririm
ankara toplantısına katılan yokmu arkadaşlar...sınavda başarılar.allah hepimizin yardımcısı olsun....

herkes hakkını helal etsin, hayat cidden zor ve acı ama yapcak 1şey yok herkes kendi kaderini yaşar.......

yakınını kaybedeb arkadaşa başın sağolsun ALLAH RAHMET ETSİN...

arkadaşlar debeleniyorum ben , elimden başka birşey gelmiyor adeta çırpınıyorum benim tek dersim var vergi. bunu komisyona nasıl bildiririm sizce kağıda yazmalımıyım tek dersim kaldığını yazmamalımıyım :?:?:?:

yazarsamda ne yazacam onu bilmiyorum ;D ::) ::) ::)

herkese ALLAH YARDIM ETSİN, hakeden herkes gönlüne göre olanı başarırı inşallah...

aslan81 ' Alıntı:
yakınını kaybedeb arkadaşa başın sağolsun ALLAH RAHMET ETSİN...

arkadaşlar debeleniyorum ben , elimden başka birşey gelmiyor adeta çırpınıyorum benim tek dersim var vergi. bunu komisyona nasıl bildiririm sizce kağıda yazmalımıyım tek dersim kaldığını yazmamalımıyım :?:?:?:

yazarsamda ne yazacam onu bilmiyorum ;D ::) ::) ::)

herkese ALLAH YARDIM ETSİN, hakeden herkes gönlüne göre olanı başarırı inşallah...

Şöyle yazabilirsin

Gelir vergisi kanununa göre(bu arada,bu benim son dersim bunuda verirsem ruhsatımı alacağım inşallah.Staj yaparken sınavlara çalışırken neler çektim bilemezsiniz allah sizede yardımcı olsun tabi o kadar kağıt okuyorsunuz allah bilir nasılda önemli insanlarsınız.Eğer bu dersten geçersem ruhsatımı alıp gözü yaşlı anama götüreceğim.) ticari kazancın tesbitinde .......

Bi arkadaş,
Sınaw kağıdının sonuna,TEMMUZda düğünüm war yazmıştı :)
Fakat bi işe yaramadı........
Ancak tek dersi kalanların odaları ile görüşmelerinden sonuç alındığına dair duyumlarım war

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Bitsede kurtulsak hiç bir şeyden zevk alamaz hale geldik.Bir film izleyeyim diyorsun suçluluk hissi beliriyor sanki bir ses sana film izleyeceğine ders çalış diyor,biraz uyuyayım diyorsun yine aynı ses 5-6 saat uyudun yeter kalk ders çalış,işe git.Havada çok güzel biraz gezeyim Aynı ses ne işin var sınav yaklaştı

Hatta bunları yazarken aynı ses bırak bunları dersine bak diyor.
akın hepimizin ortak duygusunu o kadar güzel dile getirmişsinki gerçekten bitsede kurtulsak artık saatler kaldı.allah kurtarsın hepimizi herkese başarılar diliyorum arkadaşlar heyecansız stressiz sakin bir sınav geçrimenizi temenni ediyorum.