Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

:)) asıl suskun benim aslında:) yok ne yazıkki, zaman zaman giriyorum bakıorum var mı bi gelişme die ama yok.aslına bakarsan söylenti bile olsa, bizi oyalıyor.yani birisi kafandan atıp sonuçlar açıklandı dese, birazcık heyecan olurdu

KAPDAN ' Alıntı:
:)) asıl suskun benim aslında:) yok ne yazıkki, zaman zaman giriyorum bakıorum var mı bi gelişme die ama yok.aslına bakarsan söylenti bile olsa, bizi oyalıyor.yani birisi kafandan atıp sonuçlar açıklandı dese, birazcık heyecan olurdu

Evet ya adrenalin istiyoruz değil mi:) Aslında biz kaşınıyoruz yaaaa:)

herkes dersini aldı artık sazan kalmadı forumda

dede 66 ' Alıntı:
herkes dersini aldı artık sazan kalmadı forumda

Bence bugünlerde dedikleri tutabilir o yüzden yazmıyor o sazanlar:) Yarın açıklanır inşallah yaa

bu arada 8/10 nöbetçisi uyuya kaldı herhalde yazarız ona bi tutanak
onun sınavı 1 gün geç açıklanır

belki yarın belki yarından da yakın açıklanır diye nöbetteyiz.

evet aynen biz kaşınıyoruz.spekülasyona son derece açığız.ama başka türlü de geçmez ki.hatırlarsan daha ilk ay bitince sınavlar bu dönem seçimlerden dolayı çabuk açıklanacak denmeye başlamışlardı:) biz de hevesli hevesli giriyorduk.ama başka türlü geçmezdi gerçekten bu kadar süre

KAPDAN ' Alıntı:
evet aynen biz kaşınıyoruz.spekülasyona son derece açığız.ama başka türlü de geçmez ki.hatırlarsan daha ilk ay bitince sınavlar bu dönem seçimlerden dolayı çabuk açıklanacak denmeye başlamışlardı:) biz de hevesli hevesli giriyorduk.ama başka türlü geçmezdi gerçekten bu kadar süre

:)) Valla ben sanırım 58-59.günlerde girmeye başladım. Malum vergi dönemindeydik çünkü. Mayıs ayı bitince rahatladık. Şimdide boş bırakmıyorum forumu:)

aslımsmmm de pazartesi açıklanır demişti..ama o da bilemedi.

aslımsmmm yalan oldu aslımpinokyo o

Bide bi arkadaş daha vardı. Hatta konu başlığı açmıştı. Yarın açıklanıyor diye:) adam yazalı 15 gün oldu herhalde:)

bugün forum çok karamsardı artık haftada sadece pzts ve cuma varmış gibi cuma açıklanır diyorlardı

10 dk içinde açıklasalar bile artık temmuzda girmiyorum..onların stratejileri varsa bizimde olmalı.kasımda inşallah..

deniro ' Alıntı:
10 dk içinde açıklasalar bile artık temmuzda girmiyorum..onların stratejileri varsa bizimde olmalı.kasımda inşallah..

:)) komisyonla iddiamı ediyon destur de:)

evet o arkadaşı hele hiç unutmadım.yarın açıklanıo diye bölüm açmıştı.sahtekar demek gelio içimden.hem de büyük sahtekar

gerçi kanunlar pek dikkate alınmıyor ama bugün 9 u açıklansa 15 gün itiraz süresi 24ü sonra 6 gün mü kalacak müracaat için aradaki itirazın değerlendirilmesi de süreye dahil değil bankaya para yatırınca 1 veya 2 günde sistememe geçmesi var yani ben işin içinden çıkamadım ne bekliyor bunlar

Kıdemli Üye

bi yıldız daha mı aldın gülümse1907

artık dilek ve isteklerimizi kıdemli üyeye bildirmeliyiz hiyerarşiyi bozamayız