Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

biraz daha giderse zaten gülümse emekli üye olacak :)

iki tür emeklilik var normal emeklilik birde malülen emeklilik hangi tür emekli üye olacak

dede 66 ' Alıntı:
iki tür emeklilik var normal emeklilik birde malülen emeklilik hangi tür emekli üye olacak
kafayı kırmazsa normal emekli olur ;D

olmaz mı komisyon ülkeyi terk etti diyorlar

icinar ' Alıntı:
flash yorum yok mu karapara...sakin akşam buralar

flas haber her zaman gelmiyo..icinar arkadaşım... bu akşam milletin gözleri tesmer sitesine bakmaktan Felfecir olmuş.. ;D

falcı tanıdığı olan veya falcı olan var mı ? bence bi falcının doğru söyleyip söylemediğimi hemen anlayabiliriz ? şu bizim sınav tam bi yalan makiensi olabilir aslında :)

Ben son zamanlarda tıklamayı bırakmıştım..Bugün benim gözlerde felfecir oldu.... ::)

bence komisyondakiler zamanında sınavlardan çok çekmiş...bizlerden de o günlerin acısını çıkarıyorlar....

evvel zaman içinde,kalbur saman içinde, develer tellal iken pireler berber iken, takvimler 2008 yılı 9 haziranı gösterir iken, üç beş bin smmm yeterlilik sınav sonucu bekleyen iyi insanlar varmış... bunlar kendi aralarında forumda saçma sapan yazılar yazarmış.. bazı smmm adayları ise benim içerde adamım var ben aldım sonucu siz derdinize yanın diyen artisler varmış..

(hikayenin gerisini birazdan yazıcam :) )

hani icinar arkadaşım sibelkoc2000 nerde...