Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

günaydın,

herkese sabır dolu bir gün daha dilerim.
akşam bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim.
vergi ve denetim, temmuz son hakkım,
sonuçlar açıklanmış bakıyorum
vergi : 48
denetim : 51
ama karşılarında da KALDIN yazıyordu.
hayır olsun inşallah.
herkese sevgiler...

aranan yok ama arayan var ;D sabah beri tesmeri arıoz ama cvp klasik gelen bişe yokkkk ohhh size ohhh şinanay şinanay bugünde açıklamıyoruzzzzz

hepimiz kafayı tırlattık.ne güzel.bu dönem belge alan tüm smmmler kafayı sıyırmış smmm olacaklar.ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa..................

savcılığa suç duyurusunda bulunsak dikkate almazlarmı avukat arkadaşı olan yokmu bi sorsak

dosyayı açtıranakadar zaten açıklanır....savcı karar veresiye kaç cuma geçer....

iki haftadır çektiğim çileyiiii sadece ama sadece bu sınava girenler anlayabilir işte o yüzden bu forumdayım ve sizlerle bu durumu paylaşıyorum.. Yemin ederim yetti artık gerçekten bıktım usandım tükendim.. Bu ülkede ne demokrasi var ne hukuk var ne birşeyy.... BU ülkede tek ama tek olan elinde düdüğü olan her türlü kanununu öttürüyor... Bizlerin hiç birşey yapmaya yetkisi yok ne hakkımızı alabiliriz ne de haklı çıkabiliriz.. Yine suçlu biz oluruz.. Böyle bir ülke olamaz böyle bir sistem olamaz.. Biz eğer bu sınavı kazanamazsak temmuzdaki sınavda ne yaparız bunu düşünen varmı acaba. Bir ayda ne çalışabiliriz... zaten işten yorgun evimize dönüyoruz... Bizim hiç mi dinlenmeye hakkımız yok gecemizi gündüzümüz mahvoldu stresten bize birşey olursa sorumlusu kim olacak .. iki haftadır dünyam karardı sağa sola heryere saldırır oldum.. DÜn patronum tarafından bile bana söylendi ne oldu sana müşteriye karşı çok sert davranıyorsun bir sorun mu var diye.. Yetti artık ya.. Yemin ederim boğazım düğümleniyor..

ubuz ' Alıntı:
hepimiz kafayı tırlattık.ne güzel.bu dönem belge alan tüm smmmler kafayı sıyırmış smmm olacaklar.ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa..................

daha önceki dönemlerde yazılnalara bakarsan sadece bu dönem için her dönem blge alanlar kafayı bi hafiften tırlatıyor.Tek dersi ve son hakkı olarak bekleyen biri olarak derdinizi,çilenizi ve ızdırabınız çok iyi anlıyorum,aynı hassasiyetleri bu işin içinde olan biri olarak aynen yaşıyorum.

bu stresle ya işten kovulucaz ya da sağlığımızdan olucaz. ( anladığım kadarıyla kimse çalışamıyor zaten ) >:(

kadiriko ' Alıntı:
ubuz ' Alıntı:

daha önceki dönemlerde yazılnalara bakarsan sadece bu dönem için her dönem blge alanlar kafayı bi hafiften tırlatıyor.Tek dersi ve son hakkı olarak bekleyen biri olarak derdinizi,çilenizi ve ızdırabınız çok iyi anlıyorum,aynı hassasiyetleri bu işin içinde olan biri olarak aynen yaşıyorum.

hangi ders

ercandream ' Alıntı:
iki haftadır çektiğim çileyiiii sadece ama sadece bu sınava girenler anlayabilir işte o yüzden bu forumdayım ve sizlerle bu durumu paylaşıyorum.. Yemin ederim yetti artık gerçekten bıktım usandım tükendim.. Bu ülkede ne demokrasi var ne hukuk var ne birşeyy.... BU ülkede tek ama tek olan elinde düdüğü olan her türlü kanununu öttürüyor... Bizlerin hiç birşey yapmaya yetkisi yok ne hakkımızı alabiliriz ne de haklı çıkabiliriz.. Yine suçlu biz oluruz.. Böyle bir ülke olamaz böyle bir sistem olamaz.. Biz eğer bu sınavı kazanamazsak temmuzdaki sınavda ne yaparız bunu düşünen varmı acaba. Bir ayda ne çalışabiliriz... zaten işten yorgun evimize dönüyoruz... Bizim hiç mi dinlenmeye hakkımız yok gecemizi gündüzümüz mahvoldu stresten bize birşey olursa sorumlusu kim olacak .. iki haftadır dünyam karardı sağa sola heryere saldırır oldum.. DÜn patronum tarafından bile bana söylendi ne oldu sana müşteriye karşı çok sert davranıyorsun bir sorun mu var diye.. Yetti artık ya.. Yemin ederim boğazım düğümleniyor..

birebir benzer durumları yaşıyoruz. yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm. sakin ol hocam. kendimizi yıpratmaktan, insanların bize olan saygısını , güvenini kaybetmekten başka birşey geçmiyor elimize. mecburen sabırlı olmak zorundasın. Oyun bu, bu oyunun kurallarını onlar belirliyor ve o kurallara göre oynamak zorundayız. Biraz sabır, inanıyorumki rahat günlerde gelecek.

bu komisyon sayesinde insani duygularımı kaybettim sürekli sinirli ve mutsuzum içimdeki sıkıntı da cabası

Arkadaşlar birlik olalım... Ortak kararlar alalım... Uygulanmasını sağlayalım...

sınavı kazandıktan sonra da umarım fikirde oluruz...

birlikten kuvvet doğar arkadaşlar.işten atılırsak vay halimize.....

UZAMASI HEPİMİZİN YARARINA OLABİLİR mi?

Sınav komisyonunun sınav sonuçlarını bu kadar bekletmesi tek dersi olanlar veya tek hakkı olanları tespit edip gerekli puanları ona göre belirlemek olamaz mı? Geçmiş dönemlerde tek dersten girip sınavı kötü geçtiği halde iyi not alan insanlar var.Bence sabırla dua ile bekleyin.Herşeyin hayırlısı Allah 'tan.

ne gibi ortak karar ....tesmer sitesini çökertip sonuçları kafamıza göre açıklayalım ;D ;D ;D ;D ;D içinde sonuçlar olmasada yeni: 29 30 mart sınav sonuçları açıklanmıştır sonucunuzu görmek için tıklayın yazısını yazalımmmm yeter ...onu orda görelim yeterrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aokten ' Alıntı:
kadiriko ' Alıntı:
ubuz ' Alıntı:

hangi ders

Maliyet!

güzel fikir zeynep.bence de yapalım yani.sonra arkadaşlarımızı da söleyelim, bizi arasınlar telefonla.iyi günler efendi ismmmo dan arıoruz.aramıza hoşgeldiniz die:)

Ercan bey sizi çok iyi anlıyorum,Çalışıyorum iş yapamıyorum,Eve gidiyorum İş yapamıyorum, çocuğuma bile kötü davranır oldum,bütün herşey beni bekliyor ve ben yapamıyorum, Ders hiç çalışamıyorum ve vergiden kaldığım halde derse başlamadım,Hepimiz birbirimizi çok iyi anlarız,Kimse bizi anlayamaz,Sabır Kardeşim sabır