Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: UZAMASI HEPİMİZİN YARARINA OLABİLİR mi?

Tarık_Cafer ' Alıntı:
Sınav komisyonunun sınav sonuçlarını bu kadar bekletmesi tek dersi olanlar veya tek hakkı olanları tespit edip gerekli puanları ona göre belirlemek olamaz mı? Geçmiş dönemlerde tek dersten girip sınavı kötü geçtiği halde iyi not alan insanlar var.Bence sabırla dua ile bekleyin.Herşeyin hayırlısı Allah 'tan.
öyle olabilir ama ben yinede bunda güzel bişey göremiyorum benimde tek dersim kaldım sadece hakettiğimi istiyorum beni geçirecekler diye diğer arkadaşların haklarının yenmesi hoş değil 5 dersten girecek insan nasıl çalışabilirki bu kadar zamanda

Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

benim de vergi ama son hakkım değil ama böyle giderse olacak ,şimdi tek ders ve son hakka nasıl kalınıyor anlıyorum,

bu arada bu F5 tuşunu bulandan Allah razı olsun

arkadaşlar!

Okul arkadaşları tesbih taneleri gibidir;
tahsil biter, iplik kopar, herbiri bir
tarafa dağılır

sınav açıklanır, burda sevincini paylaşan ve canı yanan birkaç kişinin burda paylaşması haricinde kimse kalmaz...

Bencede bir anlık içimdeki patlamayı yazıya döktüm.. gerçekten boğazım düğümlenmişti.. TAbi sabretmek en güzeli sevaptır bence.. Sabretmeyi bilmeliyiz haklısınız... SAbrediyorum..Sağlığımız herşeyin önünde gelir... İnşallah bu sınavı kazanmayı haketmişizdir arkadaşlar çünkü bu iki haftalık sabretmek bile sınavdan daha zordu... Herkesi kendimide sukunete çağırıyorum......

cumaya kadar açıklanıcak bekleyinnnnn .....ne güzel bir cevap bu ya ne pişkinliktir ya .....kalsın açıklamasınlar ya lutfetmesinlerrrr......yine aradım tesmeri yine aynı nakarat ben artık bu şarkıyı dinlemek istemiyorum....bugün yarın öbürgün şimdi birazdan olabilir olmayabilir bekleyin siteye bakın ...bakmıyorum uğraşmıyorummmmm istemiyorummmm

Zortmer buğün ne yalan söylüyor arayan varmı :D

Arkadaşlar bu komisyon, KOMİSYON'ununu alamadığı için iş yavaşlatma eylemi yapıyor olmasın

ne kötü talihimiz varmış yaaaaaaaa

Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızı:) Adamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.

gülümse1907 ' Alıntı:
Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızı:) Adamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.
içimden ne geçti gülümse sen bence 4 ders verdin

burda sabırlık bir olay yokki resmen bize sizi tınlamıyoruz diyorlar. birde birlikten bahsediyoruz sanırımı bizden önce girenlerde çok söylemişlerdir birlik lafını ama belgeyi alan Allaha ısmarladık demişler sanırım burda kalanlara

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
içimden ne geçti gülümse sen bence 4 ders verdin

Ciddi misin? Peki içinden geçenler genelde gerçekleşir mi? :) Bak heycanlandım şimdi:)

Tesmerin sitesini öyle ezberlemişim ki gözümün önünde sürekli sayfa var.. her kelimesini renklerini düzenini resmen kaydetmişim beynime sayfa sürekli gözümün önünde.. ilginç günler devam ediyor..............................

gülümse1907 4 yıldız olmussun aramızda en kıdemli sensin..tebrikler valla...

cuma cuma cumaaaaa....ya mübarek günden bile tiksindim artık ....bundan sonra cuma kelimesini duymak istemiyorummmmm yaaaaa

ismmmo yu arayan varmı bugün

kadir murat ' Alıntı:
gülümse1907 4 yıldız olmussun aramızda en kıdemli sensin..tebrikler valla...

Amannnn 4 yıldız olmak önemli değil yaa:) mühim olan 4 dersi vermek:) Tşkler tebrik için. Çiçekleri özelime yollayabilirsiniz:)

off ya bi meslek sahibi olalım derken, elimizdeki iştende olacaz.hiçbişey yapmak gelmiyor içimden :'(