bazen tutar hayatım bazende tersi olurgülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:içimden ne geçti gülümse sen bence 4 ders verdingülümse1907 ' Alıntı:Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızıAdamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.
Ciddi misin? Peki içinden geçenler genelde gerçekleşir mi?Bak heycanlandım şimdi
![]()
myrose58 ' Alıntı:bazen tutar hayatım bazende tersi olurgülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:içimden ne geçti gülümse sen bence 4 ders verdingülümse1907 ' Alıntı:Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızıAdamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.
Ciddi misin? Peki içinden geçenler genelde gerçekleşir mi?Bak heycanlandım şimdi
![]()
myrose58 ' Alıntı:izindeyiz ona görreeee....
yemin etttt tamam ama rodiden isterimmgülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:bazen tutar hayatım bazende tersi olurgülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:içimden ne geçti gülümse sen bence 4 ders verdingülümse1907 ' Alıntı:Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızıAdamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.
![]()
Sana söz veriyorum herkesin önünde. 4 tane tutsun erkeksen bi takım elbise yollayacağım bayansan bi tişört+bi jean alcam
)
myrose58 ' Alıntı:bak ben unutmam bu sözü ona göre ayrıca bayanım ben ;D
myrose58 ' Alıntı:yemin etttt tamam ama rodiden isterimmgülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:bazen tutar hayatım bazende tersi olurgülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:içimden ne geçti gülümse sen bence 4 ders verdingülümse1907 ' Alıntı:Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızıAdamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.
![]()
Sana söz veriyorum herkesin önünde. 4 tane tutsun erkeksen bi takım elbise yollayacağım bayansan bi tişört+bi jean alcam
)
myrose58 ' Alıntı:varya sen kesin yapamadın ondan böyleee nerden istersen diyosun ama inan o an içimden geçti şekerimmmm
yawww canın sağolsun ben alayım sana nolacak ama sen söz verdin ayrıca fıkraların buraya uygun değildi şeker yaaaaa (bence)gülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:varya sen kesin yapamadın ondan böyleee nerden istersen diyosun ama inan o an içimden geçti şekerimmmm
Bak güzelim şöyle düşündüm. Eğer geçersem tek derssınav harcı yatırcam. Yani 60 YTL. Kalırsam 60*4 ders= 240 YTL
Yani kotun parası çıkıyo![]()