Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ozankeskin ' Alıntı:
valla aradık yine odayı bekliyolarmış ben billmiyorum cumaya kadar kesin açıklanır ama :)

:)) Bak emin misin? Kesin açıklanır mı cuma?: :)))

sabır sabır ya sabır belkide sınav sonuçları bugün açıklanır ;D

biraz önce tesmeri aradım ne zaman açıklanacak dedim?
tesmerdeki arkadaş forum alomaliye de stajyer sorunları diye bir sayfa var ne zaman 500 olursa o zaman açıklayacaklarmış dedi.
Ha bide not: Hakkımızda iyi şeyler yazsınlar ip numaralarını alıp ona göre puan veriyoruz dediler. bilginize ben onun yalancısıyım. ;D ;D

GORGULU ' Alıntı:
tesmerdeki arkadaş forum alomaliye de stajyer sorunları diye bir sayfa var ne zaman 500 olursa o zaman açıklayacaklarmış dedi.
Ha bide not: Hakkımızda iyi şeyler yazsınlar ip numaralarını alıp ona göre puan veriyoruz dediler. bilginize ben onun yalancısıyım. ;D ;D
iyi o zaman 500 ne kaldı hemen yaparız 500 ü

ya geçemes zaten 4 dersten istesende alamassın para falan :)

GORGULU ' Alıntı:

Ara onlara benden selam söyle alcaklarsa benim ip numaramı alsınlar üleennnnn:) Boşamı kıdemli olduk:)

komisyon yarım saat ara verdi okumaya

gülümse ben de senin 5 dersten geçtiğini gördüm rüyamda, üstelik bi de teşekkür plaketi veriyorlarmış sana.hatta yahya bey şöle diordu: gülümse hanım, aslında ilk sınavda hepsini geçmiştiniz ama sizin sınav kağıtlarınızı cevap anahtarı olarak kullandığımız için bu sınava da sakladık sizi:) bana ne alıcaksın bu arada

elbise alırım da dediğin markadan olmaz :)

ozankeskin ' Alıntı:
ya geçemes zaten 4 dersten istesende alamassın para falan :)
valla bi anda içimden geçtiii bilemem artıkkk oda öyle yılmışki bi açıklansın bütün mal varlığını hediye dağıtmakla bitirecek herhalde

senın lacosttaki fiyatlardan haberin yok galiba gülümse bide elbise...ben ordan çorap bile almam

ozankeskin ' Alıntı:
senın lacosttaki fiyatlardan haberin yok galiba gülümse bide elbise...ben ordan çorap bile almam

:) o zaman geçemez felan deme:) Ne kırıyon şevkimi:)

arkadaşlar ben adana odayla görüştüm. bugün büyük ihtimalle açıklayacaklarını söylediler. Ayrıca kesin bir haber gelirsede benim anında haberim olacak...