Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bir adama eziyet edecek isen yolu belli :) bu komisyonu başına musallat edecen.......

Ölmeden belgemi alırsam şöyle birşey yapacağım, Renkli fotokopisini alıp o belgeyi işyerimin ortasında parça pınçık yırtıp (tabi ruhsat no ve isim soyisim bölümü görünmeyecek şekilde) .............. alıcı ödemeli kargo edecem,belgenin fotokopisi bile olsa yırtmam zevkli olacak.

ben kendi kendimi eglendiriyorum zaten kapalı alanda daldim sigara yaktim hemen kestiler ceza..kiskanacak bir durum yok gidecen gelecen konusacan susacan gene doneceksin ....:))

bariss ' Alıntı:
ben kendi kendimi eglendiriyorum zaten kapalı alanda daldim sigara yaktim hemen kestiler ceza..kiskanacak bir durum yok gidecen gelecen konusacan susacan gene doneceksin ....:))

Barış cafelerde ceza uygulaması 01.01.2009'dan sonra başlıyor diye biliyorum:)

nguroy abi Allah senden razı olsun hemen sozcukleri kırpıyorsun:) cafeye demin geldim cezayı onceden yedim bolge müdürlüğünde

açıklandığı zamanda sonuçları görüp keşke açıklanmasaydı demeyelimde :)

gülümse1907 ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:

2 dakka boş bırakmaya gelmiyor siziiii konu nerdeee anammmmmmmmmm

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:

2 dakka boş bırakmaya gelmiyor siziiii konu nerdeee anammmmmmmmmm

Dün bi arkadaş vardı 400 de neler konuşacağız acaba diyordu? Kim di o:) Hatta 400'ün gelişi 391'den belli olur diyordu:)

su anda burda yazanlarin cogu sinarda olan kisiler hic kalabilecegini dusunen kisinin heyacan duyarak bekleyecegini umut etmiyorum burdakiler 40 da alabilriz 50 de alabiliriz diye dusunen kisiler .bazılarida geyik olsun diye canı sıkılıyor diye koskaca alomaliyeyi chat sayfasina ceviriyor gülümse1905 gibileri:))

ortalık pazar alanına dönmüş valla...

bariss ' Alıntı:
su anda burda yazanlarin cogu sinarda olan kisiler hic kalabilecegini dusunen kisinin heyacan duyarak bekleyecegini umut etmiyorum burdakiler 40 da alabilriz 50 de alabiliriz diye dusunen kisiler .bazılarida geyik olsun diye canı sıkılıyor diye koskaca alomaliyeyi chat sayfasina ceviriyor gülümse1905 gibileri:))

Evet aynen öyle düşünüyorum. Ne olcak barış? :))

En azından senin gibi insanları kandırmıyorum "komisyon" ile ilgili:))

Sanırım bu daha kötü değil mi? :)

Her cümlemden sonra gülücük koyuyorum ki ortamı kasmayım diye:)

ya arkadaşlar beklemek çok kötüüü unutmaya çalışıyoz işte

sonuçları öngöremeyeceğimiz tek sınav bu sınav olsa gerek.kimse hiçbirşeyi ummuo bence.sonra hayalkırıklığı yaşıyoruz.bence psikolojimiz bozuldu die burdayız

myrose58 ' Alıntı:
deffo ' Alıntı:
arkadaşlar ben adana odayla görüştüm. bugün büyük ihtimalle açıklayacaklarını söylediler. Ayrıca kesin bir haber gelirsede benim anında haberim olacak...
inş. yaaa

sn deffo,eminmisin adana odasının bugün büyük ihtimalle açıklanacağını söylediğine.

persembe cuma acıklancak demek kandirmak mi herkesi :) ;D bak bende her yazdigimdan sonra gulucuk koyuyorum artık:) :Dburdaki arkadaslar benim sozlerime kanmazlar tesmer ve odadan tecrubeli herkes iyi bir sekilde egitildik:) :D

bu site ve sayfa sana neseli dakikalar geciriyorsun bende kendi acimdan mutluoldum :D