cerselog2006
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
bir adama eziyet edecek isen yolu belli
bu komisyonu başına musallat edecen.......
bir adama eziyet edecek isen yolu belli

bariss ' Alıntı:ben kendi kendimi eglendiriyorum zaten kapalı alanda daldim sigara yaktim hemen kestiler ceza..kiskanacak bir durum yok gidecen gelecen konusacan susacan gene doneceksin ....)
2 dakka boş bırakmaya gelmiyor siziiii konu nerdeee anammmmmmmmmmgülümse1907 ' Alıntı:bariss ' Alıntı:ben kendi kendimi eglendiriyorum zaten kapalı alanda daldim sigara yaktim hemen kestiler ceza..kiskanacak bir durum yok gidecen gelecen konusacan susacan gene doneceksin ....)
Barış cafelerde ceza uygulaması 01.01.2009'dan sonra başlıyor diye biliyorum![]()
myrose58 ' Alıntı:2 dakka boş bırakmaya gelmiyor siziiii konu nerdeee anammmmmmmmmmgülümse1907 ' Alıntı:bariss ' Alıntı:ben kendi kendimi eglendiriyorum zaten kapalı alanda daldim sigara yaktim hemen kestiler ceza..kiskanacak bir durum yok gidecen gelecen konusacan susacan gene doneceksin ....)
Barış cafelerde ceza uygulaması 01.01.2009'dan sonra başlıyor diye biliyorum![]()
bariss ' Alıntı:su anda burda yazanlarin cogu sinarda olan kisiler hic kalabilecegini dusunen kisinin heyacan duyarak bekleyecegini umut etmiyorum burdakiler 40 da alabilriz 50 de alabiliriz diye dusunen kisiler .bazılarida geyik olsun diye canı sıkılıyor diye koskaca alomaliyeyi chat sayfasina ceviriyor gülümse1905 gibileri)
myrose58 ' Alıntı:inş. yaaadeffo ' Alıntı:arkadaşlar ben adana odayla görüştüm. bugün büyük ihtimalle açıklayacaklarını söylediler. Ayrıca kesin bir haber gelirsede benim anında haberim olacak...