Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

BUGUN KENDİ REKORLARINI EGALE EDİYORLAR YARIN YENİ BİR REKOR GİRİŞİMİNDE BULUNACAKLAR BENCE KESİNLİKLE GİNESS REKORLAR KİTABINA GİRMEYİ PLANLIYORLAR >:( >:(

o da olur inşaah ...allah herkesin gönlüne göre verir inşallah..bu kadar ızdıraptan sonra hak ediyoruz kanımca..tabi ama bekleyip görücez...

ben merak ediyorum bu adamlar 60 gün ne yapıyor
hadi 60 geçtim 70 gündür ne yapıyorlar
ben şuna karar verdim komisyonun kulladığı takvim farklı

zuzaylıların takvimi kullandıkları için bizim 1 gün onlara göre 2 gün onun için acele etmiyorlar
çünkü zuzaylılar bunlar...................
özellikle zaten biliyorsunuz komisyonun üyelerinin en önemli özelliği zuzaylı olmaları

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızı:) Adamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.
içimden ne geçti gülümse sen bence 4 ders verdin

Ciddi misin? Peki içinden geçenler genelde gerçekleşir mi? :) Bak heycanlandım şimdi:)
bazen tutar hayatım bazende tersi olur

ha bu arada 4 numara olmussun amannnnnnnnnn 4 yıldız anladın sen ;D

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Tesmeri aramayın arkadaşlar. Odalara psikolojik baskı yapın. Çünkü tesmer alışkın yemiyo yani bizim baskımızı:) Adamlar profesyonel. Ama odalar öyle değil.

Ciddi misin? Peki içinden geçenler genelde gerçekleşir mi? :) Bak heycanlandım şimdi:)

:) Sana söz veriyorum herkesin önünde. 4 tane tutsun erkeksen bi takım elbise yollayacağım bayansan bi tişört+bi jean alcam:))

geçen sefer 72 günde açıkladılar tepki aldılar bu sefer yapmazlar diyorduk.Ama yapsınlarrr lütfen yaaa bugün 72. gün hadi bugün bari açıklasınlar artıkkk.

gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:

:) Sana söz veriyorum herkesin önünde. 4 tane tutsun erkeksen bi takım elbise yollayacağım bayansan bi tişört+bi jean alcam:))
yemin etttt tamam ama rodiden isterimm

bak ben unutmam bu sözü ona göre ayrıca bayanım ben ;D

varya sen kesin yapamadın ondan böyleee nerden istersen diyosun ama inan o an içimden geçti şekerimmmm

myrose58 ' Alıntı:
bak ben unutmam bu sözü ona göre ayrıca bayanım ben ;D

:) Rodiden isteyince bayan olduğunu anlamadım mı sanıyorsun:) Erkek olsaydın Sarar'dan takım isterdin:)

Bu arada fıkralarıma yaptığın eleştiriyi unutmuş değilim:)

bana sarar deme birine sarar sözüm varrrrrrrrrrrrr :'(

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:

yemin etttt tamam ama rodiden isterimm

bu sınav bir hafta daha açıklanmassa banka zedelere döneceğiz.

sınavı geçersem muhtemelen 4 - 5 ay söz verdiklerim (kurban- piknik- yemek - elbise - sadaka..........liste uzuyor

hoş gerçi sınavdan umutsuz değilim ama canıma tak dedi artık

myrose58 ' Alıntı:
varya sen kesin yapamadın ondan böyleee nerden istersen diyosun ama inan o an içimden geçti şekerimmmm

Bak güzelim şöyle düşündüm. Eğer geçersem tek derssınav harcı yatırcam. Yani 60 YTL. Kalırsam 60*4 ders= 240 YTL:)

Yani kotun parası çıkıyo:)

gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:

Bak güzelim şöyle düşündüm. Eğer geçersem tek derssınav harcı yatırcam. Yani 60 YTL. Kalırsam 60*4 ders= 240 YTL:)

Yani kotun parası çıkıyo:)
yawww canın sağolsun ben alayım sana nolacak ama sen söz verdin ayrıca fıkraların buraya uygun değildi şeker yaaaaa (bence)