Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ben yanlış anlamadım arkadaşım.. duymadığına göre erken bi saatte

beni gece 23:59 da bile arayabilirler müsaitim :)

yaw bizim odaya kargo yarın gelecek anlaşılan bu akşam da uyku yok

bizim odaya geldi ama içinde umduğumu bulamadım.. bulanlara tebrikler.. darısı başımıza artık :'(

dersleri verenlerede veremeyenlere de bugün uyku yok

blackmoney ' Alıntı:
bizim odaya geldi ama içinde umduğumu bulamadım.. bulanlara tebrikler.. darısı başımıza artık :'(

hayırlısı money

takipo edebildiğime göre senin ilk girişindi galiba yanlışsa düzelt

önünde kullanılmamış fırsatlar var benim sadece bir tane
Allah hepimize yardımcı olsun

Çok şükür kazananlar arasına katıldık. Geç oldu ama oldu.. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Belgeler hayırlı, uğurlu olsun. Kazanamayanlara da kendilerini fazla üzmemelerini önümüzdeki dönemlerde kazanacaklarından emin olmalarını diliyorum. Birde bol bol dua etsinler bu işin sırrı biraz da dua da.. :)

Allah kolaylık versin sana. benim zoruma giden okadar emek sarfetmem, bunların karşılığını alamamak.. meslekle alakası olmayan insanlarınsa sadece kitaptan bakarak bu sınavı vererek başarılarının tadını çıkarmaları ve mesleği küçültmeleri..

arkadaslar kucuk odalar baglı olanlar panık yapmasın onları yarın ararlar yada sabahtan nette ögrenorler..kasım sınavıda oyle olmustu mıllet smmm oldugunu ınternet den ogrendı buna ben sahıdım..arkadasım edırne odasına baglıydı ben aramıstım..7/7 yapmıstı..aynısekılde tekirdağ odasıda oyle...

Bizim odanın hiçbirşeyden haberi yok,Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.sonuçları ne zaman nete verirler acaba,halen bekliyoruz.önemli olan kazanamayanların bunu çabuk öğrenmesi ders çalışacağız daha,

tamam 7 taneyi veremedim ama kaç tane verdim..
Tesmer de tık yok bu gecede açıklanmazsa yarına nasıl dayanacağız..

erdem_06 ' Alıntı:
Çok şükür kazananlar arasına katıldık. Geç oldu ama oldu.. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Belgeler hayırlı, uğurlu olsun. Kazanamayanlara da kendilerini fazla üzmemelerini önümüzdeki dönemlerde kazanacaklarından emin olmalarını diliyorum. Birde bol bol dua etsinler bu işin sırrı biraz da dua da.. :)

hangi oda ve soyadın nedir arkadaşım... hayırlı olsun

anladıgım kadarıyla herkes ıstanbul odasına baglı ...

merak ettiğim bişey var oda kendinde kayıtlı olan telimi arıyor yoksa tesmerde kayıtlı olan telimi?
eğer böyleyse bir umut var demektir küçükte olsa :P :P

hayır istanbul odası değil,zaten istanbul-İzmir-Ankaradan başka öğrenen yok galiba

nete neden düşmedi bu sonuçlar bugün yahu...yarın ne zaman düşecek..kazanan herkese tekrar tebrikler.Türkiye bu akşam maçı alsın da biraz moralimizi düzeltelim bari kazanamayanlar olarak.