Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

benim merakım.. bunlar kargolanıp odalara bile gitmişken nette nasıl olmuyo... zaten kalmış sınava nerdeyse 30 gün... nezaman itiraz edicez de nezman çalışcaz.. anlamıyorum.. verdiğim bütün harçları helal etmiyorum ne onlara neden odama..

evet arkadaşlar nihayet 500 hala sonuç yok ama yarın kesin açıklanacak en azından bunu bilmekte güzel

Sabır kalmadı ,dayanacak güçde kalmadı ,enerjiyi; kaldığım varsa o derslere saklamam gerekiyor.ama ben tükendim valla bir haftada böyle geçer artık

tüm sonuçlar odalara bugün ulaşmadı sanırım..sadece kazananları odalara faxladılar sanıyorum..veya bi şekilde bilgi geçtiler.

Sınavı kazananları canı gönülden tebrik ediyorum.. lafım onlara değil.. asıl kazanamayanlara daha önce haber vermek gerek netten.. çünki kazanamamış işte çalışması gerek.. bu nasıl anlayış ki kazanan 300 500 kişi aranıyo kazanamayan 4500 kişi bir gün daha bekliyo...

yarın sonucları açıklasalarda bu hafta ders felan çalışabileceğimi sanmiyorum acaba bu bir psikolojik taktikmi :)

Tesmerin sitesi jet gibi

Artık açıklanmaz gibi

ya arkadaşlar tesmeri arayan varmı yakın zamanda.acaba giriyorlarmı gerçekten yoksa boşunamı bilgisayarın başında bekliyoruz.

İMREN ' Alıntı:
ya arkadaşlar tesmeri arayan varmı yakın zamanda.acaba giriyorlarmı gerçekten yoksa boşunamı bilgisayarın başında bekliyoruz.

bırak arkadaşım beklemeyi.. onlar şimdi harçları hesaplıyodur.. şimdi yok şu kadar ititraz olsa şukadar para.. yok ruhsatlar şu kadar para.. yok tekraralar şu akdar para..

Arkadaşlar kazanan herkesi arayamamış olabilirler. Mesela ben saat 17.30 gibi arandım. Soyadım a harfiyle başlıyor. Alfabetik arıyorlarsa mesai saati dolmuştur diğer harflerde... Bir de geçen dönem benim arkadaş aldı belgeyi ama onu hiç arayan olmamış.

iremsezin ' Alıntı:
Arkadaşlar kazanan herkesi arayamamış olabilirler. Mesela ben saat 17.30 gibi arandım. Soyadım a harfiyle başlıyor. Alfabetik arıyorlarsa mesai saati dolmuştur diğer harflerde... Bir de geçen dönem benim arkadaş aldı belgeyi ama onu hiç arayan olmamış.

istabul odası arayor arkadaşım.. 20:30 da bile aradılar

ist.odası aramaları bitirdimi acaba

tesmer cvp vermiyor.ama belkide harıl harıl sonuçları girdikleri için cvplamıyorlardır:)