Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

HKN ' Alıntı:
kimseler kalmadimi
ben bugece sabahlıycam herhalde bilgisayarın başından ayrılamıyorum.gidip 2 dk sonra tekrar geliyorum.vergi açtım çalışmak için-kötü geçmişti-ama saatlerdir aynı safyadayım.

sabah verirler mi ist oda var mi sabahliyan varsa odada sorabilirm

HKN ' Alıntı:
sabah verirler mi ist oda var mi sabahliyan varsa odada sorabilirm

arkadaşım aramadılar beni yaaaaaaaa. senin yerinde olmayı isterdim şimdi

sevcan aramdıklarıda olabılır meraklanma hakkın var mı daha

kadir murat ' Alıntı:
al benden de okadar sevgili ogün...ruh kalmamıs bunlarda..bahanelerı de var sımdı hava yagmurluydu...zemın cok agırdı....formam yırtıldı..sevgili irem senın analız vardı galıba tek tebrık ederım..darısı bızım basımıza artık...allahım ınsallah gecmısımdır...

Spiker başlamıştı zaten ilk yarıda, işte zemin kötü, oyuncular kayıyo, yağmur yağıyo, grupta bu maçı kaybetsek bile şansımız devam ediyo, sanki bi bizimkilerin üzerine yağmur yağıyor, bi de diyorlar işte isviçre forması giyen Türk asıllı futbolcular Milli formamızı giymeyi çok istemiş te olmamış vb... iki tane Türk , Türk milli takımına gol attı daha ne olsun.
:)

Konuya dönersek, büyük olasılık Tesmer maçı izliyordur, moralleri de iyi değildir.

Herkese iyi akşamlar. Abim neti vermiyor. O nöbet tutcakmış. Tesmer sayfasını yenileyip duruyor. İyide ben uyuyamam ki sabaha kadar yaaa offfff

Ogün Güneş ' Alıntı:
kadir murat ' Alıntı:
al benden de okadar sevgili ogün...ruh kalmamıs bunlarda..bahanelerı de var sımdı hava yagmurluydu...zemın cok agırdı....formam yırtıldı..sevgili irem senın analız vardı galıba tek tebrık ederım..darısı bızım basımıza artık...allahım ınsallah gecmısımdır...

Spiker başlamıştı zaten ilk yarıda, işte zemin kötü, oyuncular kayıyo, yağmur yağıyo, grupta bu maçı kaybetsek bile şansımız devam ediyo, sanki bi bizimkilerin üzerine yağmur yağıyor, bi de diyorlar işte isviçre forması giyen Türk asıllı futbolcular Milli formamızı giymeyi çok istemiş te olmamış vb... iki tane Türk , Türk milli takımına gol attı daha ne olsun.

Konuya dönersek, büyük olasılık Tesmer maçı izliyordur, moralleri de iyi değildir.

bayanlar forumu kitleme kararı aldı.lütfen konu başlığına uygun konular yazalım.Maç stresinizin farkındayız lütfen biraz daha sabır...

espri yapıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.... :)

İMREN ' Alıntı:
Ogün Güneş ' Alıntı:
kadir murat ' Alıntı:

bayanlar forumu kitleme kararı aldı.lütfen konu başlığına uygun konular yazalım.Maç stresinizin farkındayız lütfen biraz daha sabır...

oki

bakın sabır dedim gol olduu...

gülümse geldi foruma canlilik gelir artik:)

HKN ' Alıntı:
gülümse geldi foruma canlilik gelir artik:)

:)) Yok yok fazla kalmıcam şimdi gider başlığa uygun olmayan şeylerden bahsederim felan:)

Tesmer gece yayınlamış mı hiç bilgisi olan var mı?

uyudum uyandım hala açıklanmamış :D

yayınlamasada sabah yayınlar beklersın sen beklemezsen ben senıon beklerım kurtuldun ama hediyererden:)
rose hala uyumadın mı sende