Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

HKN ' Alıntı:
yayınlamasada sabah yayınlar beklersın sen beklemezsen ben senıon beklerım kurtuldun ama hediyererden:)
rose hala uyumadın mı sende
niye kurtulmuşkiii 4 ders verirse gelsinnnn t-şörtlerrr ;D

myrose58 ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:
yayınlamasada sabah yayınlar beklersın sen beklemezsen ben senıon beklerım kurtuldun ama hediyererden:)

:)) İnşallah canım geçeyim 4 dersten hemen kargo adresini özelime yollamanı isticem:) Söz dedik yaw ötesi varmı:)

gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:

:)) İnşallah canım geçeyim 4 dersten hemen kargo adresini özelime yollamanı isticem:) Söz dedik yaw ötesi varmı:)
ben arkadaşa yazdm canmm anladn yoksa sen beni ;)

gecsınde myrose sana helal olsun tısortler.yeterlü gülümsenın yuzu gulsun:)

gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:
gülsün tabiii ama verir oooo

Senin içine doğmuştu demi myrose. Ya inşallah veririm 4 tanesini ya. Tek bi tane kalsın Gerçi 2 kalmasınada razıyım yaa
kz ondanmı bol kese atyodunnnn valla içime doğdu ama bilmiyom valla neyse canım 3 de bi t-şört alırsın artık :D

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:

Senin içine doğmuştu demi myrose. Ya inşallah veririm 4 tanesini ya. Tek bi tane kalsın Gerçi 2 kalmasınada razıyım yaa
kz ondanmı bol kese atyodunnnn valla içime doğdu ama bilmiyom valla neyse canım 3 de bi t-şört alırsın artık :D

:))))) Ya olurmu öyle şey yaa. Tamam her geçtiğim ders için bi tane tişört alayım o zaman:)

HKN ' Alıntı:

hkn ,pardon bişi soracam..sen yurtdışı doğumlumusun.almanya vs gibi...gramatik olarak yazdığın yazılar bi değişik geliyor..sonradan türkçe yi öğrenmişsin gibi. ama sakın yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum..

ymm lerin sınavları gece 2 de açıklanmıştı ...en son yayınlanan 27 nisandaki sınav da gece 1 gbi yayınlanmıştı....ama bunda ne olur bilmem...bugün tesmerdeki hatun bana yarın siteden bakın demişti..hayırlısı

deniro ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:

hkn ,pardon bişi soracam..sen yurtdışı doğumlumusun.almanya vs gibi...gramatik olarak yazdığın yazılar bi değişik geliyor..sonradan türkçe yi öğrenmişsin gibi. ama sakın yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum..

:)) yok yok heycandan parmakları şaşırıyo harflerin yerini.

Bu soruyu bana sormadın ama ben yinede bişeyler yazmak istedim. Söz sende hkn

cok felsefe kitabı okudugum icin olmalı:)

gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:

bak yan çizmeee

:))))) Ya olurmu öyle şey yaa. Tamam her geçtiğim ders için bi tane tişört alayım o zaman:)

arkadaşlar yorumlar nasıl peki??? vergi den ve maliyetten puanlama nasılmış sorabildiniz mi kazanan arkadaşlara ??? yani puanlar kıt mı benim 4 dersim vardı odada numaram kayıtlı değil o yüzden aranmadım belki bilmiyorum ama bilgisi olan arkadaşlar puanlama hakkında .....paylaşırsa sevinirim özellikle vergi ve maliyet

zeynepyaroglu ' Alıntı:
ymm lerin sınavları gece 2 de açıklanmıştı ...en son yayınlanan 27 nisandaki sınav da gece 1 gbi yayınlanmıştı....ama bunda ne olur bilmem...bugün tesmerdeki hatun bana yarın siteden bakın demişti..hayırlısı

iyi uyanır uyanır bakarız artık.uyku yok bize derste çalışamıyoruz zaten.temmuz sınav sonuçlarına zemin hazırlıyorlar.birçok kişi girmekten bile vazgeçti.ee 1 aydada neye nekadar çalışabiliriz belli zaten. ancak 1 derse yoğunlaşılabilir bu saatten sonra.

Herkese iyi geceler. Ben çıokıyorum. Nöbeti abim devralıyor:)