Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

saat 6 oldumu 1 sn bile beklemez tesmer personeli bence..

deniro ' Alıntı:
ama geçen sınav sonuçları akşam saat 8 den sonra nette yayınlanmış.gündüz kazananlar aranmış akşamıda herkes öğrenmiş.

maaşlarını biz veriyoruz.. bizim sözümüz geçmiyo.. sonuçlara gelince herşeyi 15 gün sallıyolar.. ama harçları şu tarihe kadar şu bankaya yatırın.. ama gidin elden yatırım eft olmaz... tarih geçince yine olmaz diyolar..
hepsini mahkemeye vermek gerek ama kimi kime karşı vercez o ayrı bişey zaten..

İMREN ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
ama geçen sınav sonuçları akşam saat 8 den sonra nette yayınlanmış.gündüz kazananlar aranmış akşamıda herkes öğrenmiş.

saat 8 de nette açıklanmamsı..o anda o binada olduklarını göstermez.

deniro ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:

saat 8 de nette açıklanmamsı..o anda o binada olduklarını göstermez.

Otomatik ayarlımı bu ya

onuda saat 5 te kurup gitmişlerdir.. yoksa kalmazlar..

Fatih hoca bi önlem al.bi hamle yap bişiler yap. bugün yıkıldık.sende yıkma bizi.artist artist mimik hareketleri yapma..bi hamle yap hoca..

blackmoney ' Alıntı:
maaşlarını biz veriyoruz.. bizim sözümüz geçmiyo.. sonuçlara gelince herşeyi 15 gün sallıyolar.. ama harçları şu tarihe kadar şu bankaya yatırın.. ama gidin elden yatırım eft olmaz... tarih geçince yine olmaz diyolar..
hepsini mahkemeye vermek gerek ama kimi kime karşı vercez o ayrı bişey zaten..

Seni bilmem de ben sonucu alayım olumsuz ise analiz sınavının iptali için dava açabilirim...Ciddi ciddi düşünüyorum....

deniro ' Alıntı:
Fatih hoca bi önlem al.bi hamle yap bişiler yap. bugün yıkıldık.sende yıkma bizi.artist artist mimik hareketleri yapma..bi hamle yap hoca..

bu kadar ruhsuz takıma 5 tane atsın isviçre.. Mehmetçik şehit öluyo onlar orada bizi temsil etsinler bi vatanalrı olsun diye... onlar hem yeniliyo.. hemde askere 40 yaşında gitsinler diye için kanun çıkarttırıyolar...

Takımda ruh kalmamış, anca reklamlarda oynasınlar aile boyu diyecem şimdi olmayacak, neyse ne ben yazdım ne siz okudunuz.

Güzel başlamıştık ama kader bize izin vermiyo. Yağmur mahvetti ortalığı:( :(

blackmoney ' Alıntı:
sevcan ' Alıntı:
ist.odası aramaları bitirdimi acaba

saate bak.. 0533 690 10 59 numaradna aramışlar arkadşaı.. istersen ara sor.. sonrada haber ver

ya arıyacamda isminiz yok derlerse iyice yıkılırım korkuyorum :'( zaten sinirden alamaya başladım bide kazanmadığımı öğrenirsem pisikopata bağlarım

Bırakın şimdi şu maçı ya tesmerle maçınız ne oldu önce ona cevap verin,ne zaman açıklayacaklar,bekleyelimmi gidip uyuyalımmı(tabi uyuyabilirsen)

Ogün Güneş ' Alıntı:
Takımda ruh kalmamış, anca reklamlarda oynasınlar aile boyu diyecem şimdi olmayacak, neyse ne ben yazdım ne siz okudunuz.

az bile söyledin... mahalleden 13 yaşında çocukları tolasan daha fazla ruhla oynarlar.. yenilince hepsine 2 milyon ytl ceza keseceksin.. ozaman görürüm vatan ruhunu..

al benden de okadar sevgili ogün...ruh kalmamıs bunlarda..bahanelerı de var sımdı hava yagmurluydu...zemın cok agırdı....formam yırtıldı..sevgili irem senın analız vardı galıba tek tebrık ederım..darısı bızım basımıza artık...allahım ınsallah gecmısımdır...

kafalarında acaba bi iki artistik hareket yapsam da avrupada şu taım beni alsa var.. veya zaten buradayım param tıkır tıkır ödenyo.. iki bağırırı ağlarlar sonra yine gelir öperler elimizi diyolar

isviçre isviçre diye bağırıcam şimdi.. bu ne ruhsuzluk bu ne biçin vatan aşkı... defolsun gitsinler.. yenseler bile gitsinler..

kimseler kalmadimi

Kadir murat bence geçmişsindir ... Umarım geçersin ve seni de buradan tebrik ederiz.