Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

evet 3 buyuk sehırı duydum ben bıde bursayı kocaelı antalya konya tekirdağ hala ses yok..onlarda buyuk ıhtımal yarın arar veya ınternetde gorur zaten herkes..ŞUTFEN NO PANİC..enseyı karartmayın arkadaslar...dua edelim hep beraber..

500 yaptık halen sonuçları öğrenemedik ya

tabı bu arada 500 de yaptık..hadı hayırlısı olsun ve ben maça geçıyorumm...ınsallah burda huzumuzu guler su ısvıcreyı yenerız...

herseyın hayırlısı olsun arkadaslar ucunda olum yok arkadaslar....obur sınava az varzaten

murattini ' Alıntı:
merak ettiğim bişey var oda kendinde kayıtlı olan telimi arıyor yoksa tesmerde kayıtlı olan telimi?
eğer böyleyse bir umut var demektir küçükte olsa :P :P

blackmoney ' Alıntı:
erdem_06 ' Alıntı:
Çok şükür kazananlar arasına katıldık. Geç oldu ama oldu.. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Belgeler hayırlı, uğurlu olsun. Kazanamayanlara da kendilerini fazla üzmemelerini önümüzdeki dönemlerde kazanacaklarından emin olmalarını diliyorum. Birde bol bol dua etsinler bu işin sırrı biraz da dua da.. :)

hangi oda ve soyadın nedir arkadaşım... hayırlı olsun

arkadaşım cevap vermiyecekmisin erdem_06

bu gece açıklanırmı arkadaşlar

Sessiz bir şekilde takip edenlerdenim 500 sayfaya benimde katkım olsun dedim. 3 dersten 2 sine martta girdiğim için temmuzu mecburen bekliyorum kazanan arkadaşlara hayırlı olsun... ;)

500 olduya ölmek üzereyim.bari açıklasalarda ağlaya ğlaya uyusam.böle heç uyuyamam.

lanet olsun yaa lanet lanet nedir bu yaaa
kaldıysak hangi ders olduğunu bilelim bari

İnşallah açıklanır.. ama tesmerin sitesi Füze gibi.. bence açıklanmaz ama inşallah açıklanır..

arkadaşlar

foruma ilk katıldıldığımda 100 lü sayfalardaydı 200 olunca açıklanacak herhalde diye dalga geçiyorduk birisi 500 olunca açıklanır demişti ütopya olarak düşündüm ama gel gör ki 500

addict ' Alıntı:
arkadaşlar

foruma ilk katıldıldığımda 100 lü sayfalardaydı 200 olunca açıklanacak herhalde diye dalga geçiyorduk birisi 500 olunca açıklanır demişti ütopya olarak düşündüm ama gel gör ki 500

ama hala sonuç yok :'(

blackmoney ' Alıntı:
İnşallah açıklanır.. ama tesmerin sitesi Füze gibi.. bence açıklanmaz ama inşallah açıklanır..

maçta başladıki haytta iş yapmazlar

esas sinir harbi yarın olacak..bekleteceklerde bekletecekler..

Kazanan Arkadaşlar tebrik ederiz.Ama hangi oda kaçta aradı bizimle paylaşabilirmisinz...