kadir murat
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
ubuz nerden oğrendın notlarını..
ubuz nerden oğrendın notlarını..
serengeti ' Alıntı:sağol arkadaşım ya senstar ' Alıntı:serengeti ' Alıntı:arandım arkadaşlar![]()
tebriklerrrrrr gözün aydın serengeti
ubuz ' Alıntı:maliyetten mi
YA DELİ OLACAM YA BU NASIL HİKAYE BİZ BİRŞEY BİLMİYORUZ MİLLET NOTLARINI BİLİYOR YAkadir murat ' Alıntı:vayyy ınsafsızlar..5 puan daha verememısler...ben 25 aldım ama zaten ıcımde suphe vardı..ıyı gecmemısti...denetimden vergiden maliyetden korkum yoktu analizden vardı..tufe sorusunu falan yapamamısstım...
ubuz ' Alıntı:maliyetten 1.sorum yarımdı 2.sorumda 2 bilinmeyenl,i denklemdi 30 almışım
murattini ' Alıntı:spiderden ' Alıntı:arkadaşlar bir bomba daha
iş arkadaşım ismmmo yu aradı
bayan demiş ki 500 kişi kazandı sınavı
150 sini dün aradık yöneticilerimiz gelmedi aramalar devam edecek demişler
sabırla bekleyelim
herkese saygılar
ya ben çok bekliyordum aranmayı umarım doğrudur söylediğin valla içim kıpırdadı
kadir murat ' Alıntı:vayyy ınsafsızlar..5 puan daha verememısler...ben 25 aldım ama zaten ıcımde suphe vardı..ıyı gecmemısti...denetimden vergiden maliyetden korkum yoktu analizden vardı..tufe sorusunu falan yapamamısstım...
YAZEE ' Alıntı:YA DELİ OLACAM YA BU NASIL HİKAYE BİZ BİRŞEY BİLMİYORUZ MİLLET NOTLARINI BİLİYOR YAkadir murat ' Alıntı:vayyy ınsafsızlar..5 puan daha verememısler...ben 25 aldım ama zaten ıcımde suphe vardı..ıyı gecmemısti...denetimden vergiden maliyetden korkum yoktu analizden vardı..tufe sorusunu falan yapamamısstım...