Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ubuzzz uyuz oldum valla anlatsana yaaa

nerden öğrendin diyoz kardeş sen hala anlatıyosun

ben ders çalışmaya başlıyorum.vergiden 60-70 bekliyordum 85 geldi

yiğitoğlu arkadasım yanlıs anladın galıba..ben kasım sonucundan bahsediyordum lily 'e ...bende herkes gıbı bekliyorum...dogrudur tekirdağ odasına kayıtlıyım..

Arkadaşlar şimdi İSMMO ile görüştüm, bu gün saat 4 den sonra tesmerin sitesine yüklenecek dediler

Bitti bu bekleyiş inşallah :P

kadir murat inşallah gecmissindir..

sevcan. ben arıyım mı yerıne ..

abuz lily insanlar zor durumda duyguları oynamayın bırsey yazarken genıs acıklama yapın.pls

notları b,lmek zor tesmerde tanıdıgı olanlar belkı ogrenebilir ama tesmer agzından bısey kacırmaz

Kendimi Titanıcteki Alt tabaka gibi hissettim ya!!!! ne bu Filikaları alan gitti biz batıyoruz kilitli kapılar ardında

6 tane dünya kupası gördüm ben böle bi karambol görmedim,kimi aranıyor kimi aranmıyo,tesmer hala ortada yok,birileri notlarını öğrenmiş nasıl öğrenmişse,:vay anasını yaaaaa

İki dakika önce odayı aradım notlar henüz gelmemiş...Kargo yavaş galiba. Sonunda bıkacaklar benden :)

MUSTİKM bitti bu bekleyliş demişsinde saat 16.00 kadar nasıl beklicez bunu hiç düşünmemişsin. Bir dakika geçmiyor burada stresten heyecandan meraktan çıldırmak üzereyiz..

zaten geçmeyi beklersin kalırsın kalmayı beklersin geçersin bu tesmer böyle valla adam 60 bekliyomuş 85 almış ben temmuz 2007 de vergi ve denetimden 10 bekliyordum 45 le kaldım 2 dersten düşünün geri yanını şimdi geçmem lazım ama kalırım herhalde

arkadaslar ben kasım sonucundan bahsettım..not falan ogrenmedım..sakin lutfennn bende aynı durumdayım...hatta sakinleştirici ilaç aldım...

laptopun başında öyle bekliyorum bi forum bi tesmer maymun oldum valla yeter yaaaa

6 tane dünya kupası gördüm ben böle bi karambol görmedim,kimi aranıyor kimi aranmıyo,tesmer hala ortada yok,birileri notlarını öğrenmiş nasıl öğrenmişse,:vay anasını yaaaaa